AirPods 3 dorazí ještě letos, Apple nabídne i levnější variantu

AirPods 3 dorazí ještě letos, Apple nabídne i levnější variantu
2019-04-25T13:39:31+02:00
• 25. 4. 2019

Dle velmi známého a spolehlivého analytika Ming-Chi Kua se velmi pravděpodobně již letos dočkáme další generace bezdrátových sluchátek AirPods. Ty by měly dorazit v průběhu čtvrtého čtvrtletí letošního roku. 

AirPods 3 již koncem letošního roku

V nedávno zveřejněné zprávě analytik uvedl, že se ještě v průběhu letošního roku dočkáme dalšího modelu AirPods. Do sériové výroby by se měl nový model dostat začátkem čtvrtého čtvrtletí roku 2019. Mezi primární dodavatele pak budou patřit Luxshare, Goertek a Amkor. 

Ming-Chi Kuo je mimo jiné přesvědčen, že nový model nabídne zcela nový design a samozřejmě také vyšší cenu, než nabízí druhá generace sluchátek. Apple by ale měl uvést dva modely, přičemž druhý bude o něco levnější.

Dvou nových modelů bychom se tedy měli dočkat ve čtvrtém čtvrtletí 2019, pravděpodobně jej Apple představí v rámci své největší konference, na které odhalí i nové iPhony. Největší novinkou by mělo být vylepšené potlačení okolního hluku. Na internetu se také objevila informace o tom, že by AirPods 3 měly nabídnout další barevné varianty, přesněji bílou a černou. Mimo jiné se spekuluje i o přítomnosti certifikace zaručující vodotěsnost. 

Zdroj: macrumors.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat