WhatsApp představil novou funkci v podobě automatického přehrávání

WhatsApp představil novou funkci v podobě automatického přehrávání
2019-03-30T16:08:25+02:00
• 30. 3. 2019
3

Mobilní kecálek WhatsApp je nepřekonatelný, tedy alespoň co se nárůstu popularity týká. Jen v loňském roce zaznamenal za každý měsíc přes 1,5 mld. aktivních uživatelů. To je mimo jiné hlavní důvod, proč je nyní WhatsApp populárnější, resp. používanější než Facebook. 

Původně WhatsApp začal cílit na uživatele instant messagingem, ovšem jeho hlasové funkce se v poslední době stávají čím dál tím více populární. Jedná se o neuvěřitelně užitečnou funkci, která své využití najde ve chvíli, kdy potřebujete rychle předat informaci.

WhatsApp zautomatizoval poslech hlasových zpráv 

Dočkali jsme se také možnosti nahrávání hlasových zpráv. A právě zde v loňském roce WhatsApp představil novinku v podobě uzamykání hlasových zpráv. WhatsApp Beta 2.19.86 však přináší další funkci, pomocí které mohou uživatelé (v současné chvíli jen beta testeři) automaticky přehrávat veškeré hlasové zprávy najednou.

V praxi to znamená, že pokud uživatel od druhé strany dostane několik hlasových zpráv najednou, bude si je moci spustit všechny najednou. Jedná se o velice elegantní a efektivní řešení, neboť uživatel nebude muset neustále klepat na jednotlivé hlasové zprávy. 

K dispozici je také nová funkce v podobě Forwarding Info. Původní odesílatelé budou nyní mít možnost vidět počet uživatelů, kteří obdrželi a přečetli si jakoukoliv zprávu. Kromě těchto novinek pracuje WhatsApp na řadě dalších zajímavých funkcí, jako je Dark Mode, podpora čtečky otisků prstů a podobně. 

Zdroj: xda-developers.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Daniel Sochurek

31. 3. 2019, 16:08

Stehne jako Whatsapp podporuje otisk prstu uz alespon 2 mesice :D

Phill Filip

31. 3. 2019, 4:53

nevim tedy, ale tuto funkci auto prehravani jsem zaznamel uz nekolik tydnu zpet… a nejsem ani prihlasen jako beta tester…

Zdeněk Koutský

VIP 31. 3. 2019, 15:01

Opravdu máte možnost automaticky přehrávat přijaté hlasové zprávy?

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat