Ovládněte galaxii s Little Stars for Little Wars 2.0

Ovládněte galaxii s Little Stars for Little Wars 2.0
2019-03-30T17:27:45+02:00
• 30. 3. 2019

Little Stars for Little Wars 2.0 je logická hra od Maxima Karpenka, ve které jsou rychlost a taktika zásadní. Pokud si tedy u hraní nejen rádi odpočinete, ale i trochu zapřemýšlíte, je to ta správná volba pro vaše volné chvíle.

Probuďte v sobě taktika

Cíl hry se zdá poměrně jednoduchý – obsaďte všechny nepřátelské hvězdy. Jak na to? Každá hvězda má v sobě dvě čísla, římské a arabské. Římské číslo určuje rychlost tvorby „jednotek“, kterými obsazujete nepřátelské hvězdy. Čím větší číslo je, tím rychleji se jednotky tvoří. Arabské číslo potom značí konkrétní počet jednotek, které daná hvězda nese.

Jsou celkem dva způsoby, jak hvězdu vylepšit. První možnost je zlepšit obranu, hvězda se tak stane odolnější vůči nepřátelským jednotkám. Vylepšení druhé zrychluje tvorbu jednotek, po zakoupení ale daná hvězda ztratí veškerou svoji obranu, je proto dobré nechat takto vylepšenou hvězdu schovanou za nějakou další, která zranitelnou hvězdu v případě potřeby ochrání. Každé vylepšení stojí pět jednotek, a pokud vám nepřítel hvězdu zabere, přijdete o něj.

Přesun jednotek mezi hvězdami může být jednorázový, nebo pravidelný. Pokud chcete, aby se jednotky posílaly pravidelně, stačí přejet prstem z jedné hvězdy na druhou. Jakmile se vytvoří daný počet jednotek, automaticky se pošlou do cílové hvězdy. Počet jednotek na jednu zásilku se dá zvolit v nastavení. Pokud si přejete poslat jednotky jednorázově, stačí kliknout na hvězdu, z které chcete posílat, a poté na hvězdu cílovou.

Hra nabízí čtyři typy galaxií, z nichž každá obsahuje 54 levelů. První tři galaxie se od sebe víceméně neliší, časem se pouze přidají levely s více soupeři, jinak je vše velmi podobné. Galaxie čtvrtá nabízí příjemné zpestření hry v podobě rotujících hvězd. Vzdálenost od jednotlivých hvězd se tedy každou chvíli mění, čehož jde za správného načasování skvěle využít. Pokud vám nevyhovuje tempo hry, můžete kdykoliv ve spodní části obrazovky zrychlit či zpomalit čas.

Pokud vám po čase úrovně přijdou jednoduché, je možnost přepnout hru na těžší mód. Kromě běžných levelů hra také nabízí možnost souboje mezi vámi a vašimi přáteli, celkem takhle můžou hrát až čtyři hráči. Bohužel není možnost hrát online, takže nezbývá než si s přáteli podávat telefon po dokončení každého tahu. Zkušené hráče jistě potěší možnost tvorby vlastní bitvy, u které si sami zvolíte typ a velikost mapy, počet nepřátel i obtížnost.

Celkově je hra velmi pěkně propracovaná, nabízí mnoho možností hry a dokáže dlouhodobě zabavit. V případě potřeby je možnost hru přepnout do češtiny i slovenštiny, takže se nestane, že by někdo nerozuměl. Je dostupná pouze pro Android, v Obchodu Play za ni zaplatíte 59,99 korun.

logo-app Little Stars 2.0 - Sci-fi Strategy Game Blindflug Studios AG 59,99 Kč ANDROID logo-app Little Stars for Little Wars 2 stefanXO Limited $1.99 iOS

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Tomáš Pilař

Student gymnázia a milovník her všeho druhu. Hudební nadšenec i aktivní hráč, rád objevuje nové skupiny.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat