Twisto: Platební appka s kartou s nejvýhodnějším kurzem při zahraničních platbách! sponzorovaný článek

Twisto: Platební appka s kartou s nejvýhodnějším kurzem při zahraničních platbách! [sponzorovaný článek]
2019-03-02T16:44:35+02:00
• 2. 3. 2019

Twisto je platební služba, se kterou si můžete pořídit zboží okamžitě, ale zaplatíte ho až později. Kromě toho má i několik dalších výhod: nejvýhodnější kurzy při zahraničních platbách (využijete např. na AliExpressu apod.), cashback, placení emailem, fotkou nebo mávnutím ruky či rozdělení se o útratu. Do začátku navíc dostanete níže 300 Kč jako bonus.

Twisto je možné přirovnat k elektronické peněžence, ve které v momentě placení nemusíte mít peníze. Ty tam pošlete až později. Po nákupu totiž musíte platbu uhradit do 14 dní. A pokud si Twisto ověří, že vaše platby jsou spolehlivé, zvýší vám splatnost až na 45 dní. Nakoupené zboží vám bude doručeno ihned po nákupu a vy máte čas si ho v klidu prohlédnout a vyzkoušet ještě dříve než za něj zaplatíte. S Twistem zaplatíte na internetu, v kamenných prodejnách nebo složenky a faktury.

Při registraci přes tento link získáte navíc startovacích 300 Kč na svůj Twisto účet.

S kartou Twisto Premium nakupujete v zahraničí za středový kurz, tedy za nejvýhodnější možný. To platí i pro nákupy na zahraničních eshopech. Pro vás to znamená ušetřit až několik procent za platby v jiné měně ve srovnání s klasickou platební kartou.  Karta podporuje také cashback (vrácení peněz z nákupů) a zajistí i cestovní pojištění.

Platit faktury či složenky můžete emailem nebo fotkou. Stačí je vyfotit v mobilní aplikaci či přeposlat Twistu, které to vyřídí za vás. Platit můžete i mávnutím ruky pomocí Twisto náramku, který můžete nosit i při sportování.  O útratu se snadno rozdělíte s přáteli pomocí funkce Split, který najdete v detailu každé platby. Stačí kliknout na tlačítko “Splitnout útratu” a vybrat si ze seznamu osoby, s nimiž se o platbu chcete podělit.

Twisto nyní získáte s bonusem 300 Kč kliknutím na tento link.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat