Die For Metal Again – pekelná skákačka pro dlouhé chvíle

Die For Metal Again – pekelná skákačka pro dlouhé chvíle
2019-03-02T14:44:27+02:00
• 2. 3. 2019

„Skákačka“ s jednoduchým ovládáním, spoustou překážek v podobě ozubených kol či plamenometů a metalovým soundtrackem. Die For Metal Again je zábavná hra od SinSquid Games, která potvrzuje, že v jednoduchosti je krása.

Zábava nejen pro metalisty

Vaším úkolem je dostat se přes tři pekelné světy, do kterých jste se dostali po smrti způsobené poslechem hodně tvrdého metalu. Cílem vaší cesty je nalezení vlastního místa v pekle, které vám bylo na začátku zamítnuto.

Každý svět má patnáct levelů plných různých překážek, které postupem času přibývají a komplikují tak dokončení dané úrovně. Ze začátku jsou to jen trny nebo nehybní zombie, později třeba ozubená kola a plamenomety. V každé úrovni je navíc ukryta lebka, za kterou po sebrání získáte bonusové body.

Ovládání je opravdu jednoduché, na levé straně displeje jsou šipky pro pohyb doleva a doprava, na straně pravé potom tlačítka pro výskok a útok sekerou, kterou získáte v prvním světě.

Hra je doprovázena soundtracky v podobě skladeb od hudebních skupin Novembers Doom a These Are They, které svými řezavými kytarami krásně umocní pekelnou atmosféru a podpoří tak herní zážitek. Pokud nejste fanoušky metalu, nezoufejte, většina skladeb je pouze instrumentální a zpěv se v nich tedy nevyskytuje. Hudba se pravidelně mění, aby se písně neoposlouchaly.

Die for Metal Again je ideální na dlouhé chvíle nebo relaxaci po škole/práci. Jak se říká, v jednoduchosti je krása a tato hra je toho důkazem. Celkově je velmi povedená, grafika je na skákačku tohoto typu zpracována velmi pěkně. Akorát u ovládání by chtělo trochu upravit citlivost šipek pro pohyb do stran, ta totiž občas není úplně ideální.

Hra je určena pro hráče starší dvanácti let a je dostupná pouze pro Android, v Obchodu Play ji seženete za symbolických 32 korun.

logo-app Die For Metal Again SinSquid Games CZK 31.99 ANDROID logo-app Die For Metal Again SinSquid $0.99 iOS

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Tomáš Pilař

Student gymnázia a milovník her všeho druhu. Hudební nadšenec i aktivní hráč, rád objevuje nové skupiny.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat