Samsung Galaxy A2 Core – druhý Android Go na cestě

Samsung Galaxy A2 Core – druhý Android Go na cestě
2019-03-17T12:29:41+02:00
• 17. 3. 2019

Již koncem tohoto měsíce bychom se měli dočkat v pořadí druhého zástupce v rámci programu Android Go od společnosti Samsung. Přímo to naznačují jak jejich oficiální stránky, tak poslední záznam v databázi známého benchmarku Geekbench. Jihokorejský výrobce dá novince název Galaxy A2 Core (SM-A260F) a navíc bude mít hodně společného s modelem Galaxy J2 Core, který sám o sobě patří spíše k hůře vybaveným zařízením.

Jeden z těch lepších

Přesná úhlopříčka včetně rozlišení displeje není bohužel známa, ale obklopí jej poměrně tlusté rámečky a spodní bradu zabere logo firmy. Díky nasazenému procesoru Exynos 7870 s osmi jádry půjde o zatím nejlepší telefon z řady Android Go. K němu ještě připojí operační paměť RAM o velikosti 1 GB a pravděpodobně 8GB interní úložiště pro uživatelská data, které může být podpořeno slotem pro paměťové microSD karty.

Testování v benchmarku Geekbench probíhalo na prototypu s operačním systémem Android ve starší verzi 8.1 Oreo, ale doufejme, že při prvním spuštění poběží pod nejnovější verzi 9.0 Pie. Zadní část získá jeden neupřesněný senzor fotoaparátu a klasický LED blesk. Podle zahraničních médií má proběhnout oficiální představení někdy kolem 22. března. První uživatelé se ho údajně dočkají v Indii nebo jižní Africe.

Zdroj: gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat