myPhone FUN 7 LTE přichází na český trh, ale asi nikoho nezaujme

myPhone FUN 7 LTE přichází na český trh, ale asi nikoho nezaujme
2019-03-17T10:59:32+02:00
• 17. 3. 2019
1

Filipínská značka telefonů se snaží prosadit zvláště na evropských trzích. Je zde již několik let a doposud si popularitu příliš nezískala. Novým telefonem pravděpodobně tzv. díru do světa taky neudělá. Novinka myPhone FUN 7 LTE je parametrově špatný ve všech ohledech, takže by se hodil spíše do roku 2015, než do 2019.

myPhone se zapomněl v čase

Filipínská značka myPhone tzv. teprve teď objevila kolo. Ve své PR zprávě se chlubí tím, že myPhone FUN 7 LTE je na 4G sítě přípraven a umožňuje uživateli rychle surfovat po internetu. Navíc samotné označení LTE je i v názvu telefonu. Kromě možnosti připojit se k 4G síti zmiňuje myPhone jako veliký bonus i velkokapacitní baterii, která vydrží několik dní používání telefonu, než je potřeba znovu nabít. Baterie má kapacitu 2 500 mAh. Navíc nemá ani funkci rychlonabíjení a nabíjecí port je micro USB.

myPhone FUN 7 LTE

Za velikou výhodu považuje myPhone i přítomnost Google Play a možnost stahování aplikací. Uživatel si však moc aplikací nestáhne. Telefon běží na starém systému Android 8.1 a není ve verzi GO, tedy zabere mnoho místa z oněch 16 GB. Uživateli tak zbude jen málo místa na pár aplikací. Co se týče fotografie, myPhone se honosí perfektním 8MPx snímačem na zadní straně a 2MPx na přední straně.

O zpracování fotografie a samotný výkon se pak pravděpodobně stará čtyřjádrový procesor od MediaTeku MTK6739. myPhone sám neuvádí, o který procesor se jedná, někteří prodejci tohoto telefonu zmiňují právě popsaný procesor, avšak ten dle oficiálních parametrů od MediaTeku neodpovídá reálným parametrům telefonu. Telefon dále disponuje Bluetooth ve verzi 4.0, což je značně starší typ.

Telefon dostal IPS displej s úhlopříčkou 5,4″. Telefon neumožňuje ani odemykání pomocí otisku prstu či pomocí snímání obličeje. Cena telefonu se pohybuje kolem 2 200 Kč.

Zdroj: Ttisková zpráva

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Karel Čapka

Absolvent mediálních studií a žurnalistiky. Zajímám se o moderní technologie, sociální sítě a mám rád focení. Vždy si najdu chvilku na čtení a baví mě učit se novým věcem. Zajímají mě moderní dějiny, politika, geografie, Formule 1 a vlastně ode všeho něco.

Komentáře

Alena Stanická

17. 3. 2019, 12:21

Tohle nikdo nekoupí. Divím se, že něco takového vypustí na trh a za takovou cenu.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat