Nový Pocophone F1 Lite se začíná ozývat

Nový Pocophone F1 Lite se začíná ozývat
2019-03-17T09:34:07+02:00
• 17. 3. 2019
1

Ještě předtím než společnost Xiaomi pod značkou Pocophone ukáže model s označením F2, Geekbench má na svědomí únik informací kolem mobilní novinky pod názvem F1 Lite (kódové označení Uranus). Čínský výrobce do dnešní doby neprozradil jedinou specifikaci, takže musíme prozatím brát v potaz jen výpis z databáze benchmarku. Každopádně telefon bude jen slabším odvarem první generace.

Nízká cena je základ

Dostupný seznam se vůbec nezaobírá předním panelem, ale pouze hardwarovou a softwarovou stránkou. V tomto případě je v plánech nasazení osmijádrového procesoru Snapdragon 660 od Qualcommu, k němuž se váže grafický čip Adreno 512. Rovněž můžeme zmínit velikost operační paměti RAM, která bude mít 4 GB. Tato kombinace nezískala velké množství bodů v konečném výsledku, což potvrzuje samotné zaměření na méně náročné uživatele.

Posledním dílkem do skládačky je operační systém Android v aktuální verzi 9.0 Pie. Zařízení si pravděpodobně udrží dva hlavní senzory fotoaparátu, ale s tím rozdílem, že budou mít menší maximální rozlišení. Neměl by chybět ani výřez „Waterdrop“ u displeje nebo 3,5mm jack pro sluchátka. Nakonec slabší výbava se určitě odrazí v prodejní ceně, kterou mohou klidně stlačit pod 200 dolarů (tj. cca 4 526 Kč).

 

Zdroj: phonearena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Martin Jeřábek

VIP 17. 3. 2019, 13:28

Podle mě dostane 48MPx snímač. Jinak cena se dá, a možná zvolím Poco místo Redmi.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat