Huawei brzy odhalí tablet MediaPad M6 Pro

Huawei brzy odhalí tablet MediaPad M6 Pro
2019-03-08T13:00:04+02:00
• 8. 3. 2019

Na veřejnost začínají vyplouvat první specifikace týkající se nového tabletu od společnosti Huawei, která takřka přesně před rokem oficiálně uvedla model MediaPad M5 Pro s kódovým označením CMR. Za čerstvým únikem stojí populární server XDA Developers ze zahraniční a ten ve zdrojovém kódu procesoru Kirin nalezl zmínku o zařízení nesoucí označení CRM2. O pokračování generace se téměř jistě postará tablet MediaPad M6 Pro.

Příjemné oživení

Podle posledních zpráv do něj chystají nasadit 10,7palcový TFT LCD displej s rozlišením 2 560 x 1 600 pixelů, pod nímž poběží osmijádrový procesor Kirin 970 od HiSilicon. Za něj postaví grafický čip Mali-G72 MP12, 4GB operační paměť RAM nebo 64GB interní úložiště. Náročnější uživatelé ocení druhou variantu, kterou čínský výrobce vybaví 6GB pamětí RAM a 128GB interním úložištěm.

Kapacita baterie by se měla pohybovat okolo 7 500 mAh a dále vzadu bude k dispozici 13megapixelový fotoaparát. Uživatelským prostředím má doprovázet operační systém Android v nejnovější verzi 9.0 Pie, který samozřejmě překryjí ještě vlastním rozhraním EMUI. Koncem tohoto měsíce je naplánovaná konference k novým modelům P30, takže nemůžeme vyloučit, že právě zde padne první zmínka o tabletu.

Zdroj: gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat