Google má novou aplikaci – Android Beta Feedback

Google má novou aplikaci – Android Beta Feedback
2019-03-14T08:51:03+02:00
• 14. 3. 2019

Google v tomto roce ukončil nebo ukončí několik služeb, které byly oblíbené u nejen technicky zdatnějších uživatelů. Ostatně za to schytal ostrou kritiku, bohužel rozhodnutí již padla a nelze nic dělat, než si najít alternativy. Nyní ale ukazuje, že chce více naslouchat komunitě. Dočkali jsme se nové aplikace Android Beta Feedback.

Novinky v Androidu Q – tmavý mód, vychytávky a kodeky

Android Beta Feedback

Pokud patříte mezi ty uživatele, kteří rádi testují Developer Preview verze chystaného systému Android, nebo ty, kteří si rádi nainstalují veřejnou beta verzi tohoto systému, tak jste mohli skrze nastavení, Tipy a podpora odesílat zpětnou vazbu. Zjevně je služba tak zanořená, že ji asi málokdo využíval, a proto jsme se dočkali novinky v podobě aplikace Android Beta Feedback.

Ta je určená jen pro Android Q a je součástí Developer Preview verze, stejně tak i následující beta verze. Právě skrze ni mohou uživatelé zadávat komplikace, tipy na vylepšení nebo jakékoliv jiné návrhy. Google zde upozorňuje, že je určená jen pro nahlašování problémů, které se nevyskytly v dřívějších verzích Androidu, respektive Androidu 9 Pie.

Po zadání příspěvku do aplikace, hlavně nějakého problému, je uživatel následně informován o stavu prostřednictvím emailu. Aplikace jako taková nebude nikdy dostupná pro stabilní verzi Androidu, stejně tak pro další modifikované verze jiných výrobců. Je tedy určená jen pro beta testery, kteří se chtějí zapojit do vylepšování.

Kromě toho Google ještě nabízí další způsob, jak nahlásit problém. Samozřejmě se tím myslím původní systém na specifických webových stránkách.

Zdroj: androidpolice.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat