Apple vydal první betu iOS 12.3 a tvOS 12.3

Apple vydal první betu iOS 12.3 a tvOS 12.3
2019-03-27T22:01:18+02:00
• 27. 3. 2019

První stabilní verze iOS 12.2 tu s námi je jen pár dnů a Apple už stihl připravit další instalační balíček. Tentokrát se jedná o první beta verzi iOS 12.3 a tvOS 12.3. Pochopitelně jsou tyto systémy dostupné pouze registrovaným vývojářům. 

Apple představil služby Card, News+, Arcade

Jen pro připomenutí. iOS 12.2 přinesl spoustu zajímavých novinek, včetně podpory Apple News+ a nových Animoji. Kromě toho přibyla podpora také pro zcela nová bezdrátová sluchátka AirPods 2 či Logitech Crayon. Seznam se všemi novinkami si můžete přečíst v nedávném článku.

iOS 12.3 a tvOS 12.3 zatím jen pro registrované vývojáře

Publikované beta verze iOS 12.3 a tvOS 12.3 disponují novou aplikací Apple TV, jenž má být oficiálně k dispozici v květnu letošního roku. Nová televizní aplikace nahrazuje starou verzi a přináší kategorie, jako jsou Filmy, Sporty a Novinky. 

K dispozici je také beta verze v podobě Apple TV Software 7.3. Tento instalační balíček je určený vývojářům, kteří vlastní třetí generaci set-top-boxu s logem nakousnutého jablka. V tomto případě je možné balíček nainstalovat prostřednictvím iTunes. Dle přiložených poznámek nabízí beta podporu pro AirPlay. 

Nová aktualizace je k dispozici jako OTA (over-the-air). Betu lze též stáhnout přes Apple Developer Center. Apple mimo jiné k první betě zveřejnil taktéž novou beta verzi Xcode, kterou najdete na oficiálních stránkách pro vývojáře.

Jestliže se chcete stát součástí vývoje nového iOS či tvOS tak se nezapomeňte přihlásit do beta testovacího programu. Ten najdete na stránce Apple Beta Software Program. 

Zdroje: ,

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat