Apple potichu představil iPad Air a iPad mini s podporou Apple Pencil

Apple potichu představil iPad Air a iPad mini s podporou Apple Pencil
2019-03-18T14:28:01+02:00
• 18. 3. 2019

Zdroj: Apple

2

Stalo se přesně to, o čem jsme před několika týdny psali. Americká společnost Apple potichu představila zbrusu nové iPady. Pojďme si tedy nové produkty představit. 

iPad mini a iPad Air s podporou Apple Pencil

Společnost dnes, tj. 18.3.2019, velmi potichu na svém oficiálním webu představila zcela nové tablety s logem nakousnutého jablka. Prvním kouskem se stal model iPad mini, jenž nabízí 7,9palcový displej. Srdcem celého tabletu je pak procesor A12 Bionic. Velkou zajímavostí, vlastně i novinkou pro tabletovou řadu mini, je podpora chytrého stylusu Apple Pencil. 

Tato novinka je na českém e-shopu společnosti Apple k dispozici od 11 490 Kč vč. DPH. Za tuto cenu dostanete základní model bez podpory mobilních dat a 64GB vnitřním úložištěm. 

Druhým představeným modelem se stal iPad Air, který dostal 10,5palcový displej. I v tomto případě je k dispozici výkonný procesor A12 Bionic. Nový iPad Air taktéž podporuje chytrý stylus Apple Pencil. Novinka je v prodeji od 14 490 Kč vč. DPH, přičemž za tuto cenu získáte základní model bez podpory mobilních dat a 64GB vnitřním úložištěm. 

Zdroj: 9to5mac.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Martin Jeřábek

VIP 18. 3. 2019, 18:18

Hmm nádhera, recyklace starého designu, malou změnu uvnitř, nasadí k tomu vysokou cenu a lidi pos.r te se. 😂😂 Apple je vážně mimo, když si myslí že tohle jim někdo koupí

Richard Fabián

18. 3. 2019, 20:13

ale koupí, stejně jako si koupí nový iPhone i když ho nepotřebuji, jsou to ovce, hloupé ovečky, které nikdy nezkusily kvalitní android, které nechápou, že jsou i lepší zařízení než ty od Applu, každý druhý ovčák ti řekne, že měl android a jak byl strašný, ale nikdo z nich už nebere v potaz kred kolika lety a za jakou cenu….. Apple už pěknou řádku let nedělá kvalitní HW a posledních pár let ani kvalitní SW… jen ovečky se jej drží

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat