Waze rozšiřuje podporu o Amazon Music aktualizováno

Waze rozšiřuje podporu o Amazon Music [aktualizováno]
2020-11-17T17:25:54+02:00
• 17. 11. 2020
4

Aktualizováno 17. 11.

Naposledy jsme se dočkali rozšíření podpory o streamovací a hudební služby u aplikace Waze v minulém roce. Dnes došlo na rozšíření o Amazon Music, díky čemuž můžete ovládat hudbu z této služby v navigaci Waze.

ezgif 3 1d1a06a71d55 300x300x

Zdroj: 9to5google.com

Celkový výčet podporovaných služeb se tak rozšiřuje, ale není stejný pro obě platfromy:

  • Android: Amazon Music, Audiobooks.com, Castbox, Claro Música MX, Deezer, iHeartRadio, NPR One, NRJ Radio, Pandora, Radio.com, Scribd, Spotify, Stitcher, TIDAL, TuneIn, TuneIn Pro, YouTube Music
  • iOS: Amazon Music, Audiobooks.com, Castbox, Claro Música MX, Deezer, iHeartRadio, NRJ Radio, Pandora, Radio.com, Scribd, Spotify, Stitcher, TIDAL, TuneIn, TuneIn Pro, YouTube Music

Aktualizováno 26. 10.

Před dvěma měsíci jsme se dočkali rozšíření podpory hudebních služeb u komunitní navigace Waze o Youtube Music. Nyní došlo na další novinku. Mezi podporované streamovací služby se přidal Tidal. Pokud tedy patříte mezi uživatele, můžete v aplikaci Waze ovládat přehrávaný obsah bez nutnosti přeskakovat mezi aplikacemi.

Aktualizováno 21. 8.

Waze již nyní podporuje poměrně slušnou dávku streamovacích hudebních služeb. Mezi oficiálními službami například nenajdeme Google Play Hudbu a asi se nikdy nedočkáme podpory, ale nyní jsme se dozvěděli, že dnešním dnem začíná podpora pro Youtube Music. V tuto chvíli se začíná v Brazílii a do několika týdnů se dočkají uživatelé po celém světě.

Aktualizováno 18. 2.

Minulý rok jsme se dočkali rozšíření Waze Audio Player o několik hudebních služeb. Bohužel platformy Android a iOS nemají k dispozici všechny služby. Nyní se rozdíl v dostupnosti služeb snížil, jelikož Waze Audio Player pro Android získává podporu streamovací služby Deezer.

Původní článek 30. 10.

Minulý rok navigace Waze získala integraci ovládacích prvků pro Spotify. Nyní se společnost chlubí, že Waze Audio Player získá další sedm partnerů, díky kterým si bude moci přijít na svou hudbu snad každý řidič či uživatel. Novinka přichází krátce po integraci obdobné funkce do Google Map.

Waze Audio Player

Waze ohlásil v pondělí, že v rámci beta testování nyní budou mít uživatelé navigace možnost si vybrat více stanic a stremovacích služeb. Konkrétně jsme se dočkali služeb jako Pandora, Deezer, iHeartRadio, NPR One, Scribd, Stitcher a TuneIn. Samozřejmostí je pak ještě Spotify, takže nově je k dispozici osm služeb.

Bohužel ne vše je dostupné na platformách Android a iOS. Pakliže máte na svém mobilním telefonu systém od Googlu, můžete využívat z nově přidaných jen Pandora, iHeartRadio, NPR One, Scribd, Stitcher a TuneIn. U systému iOS je výběr omezenější, tedy jen Deezer, iHeartRadio, Scribd a Stitcher. U obou platforem je jediná podmínka, musíte mít nainstalovanou aplikaci konkrétní služby.

Výhodou integrace do samotné aplikace Waze je rychlejší ovládání a zejména spuštění přehrávání. Nebudete tak muset za jízdy spouštět jinou aplikaci. Jak již bylo řečeno, novinka je nyní dostupná jen pro beta testery. Pokud se jím chcete stát, postupujte podle návodu na oficiálních stránkách. V opačném případě si budete muset počkat pár týdnů, než se novinka objeví ve stabilní aplikaci.

Zdroje: engadget.com, androidpolice.com, 9to5google.com, phonearena.com, 9to5google.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Tak to považuji za samé špatné zprávy. Má oblíbená WAZE navigace je navigace a nikoliv nabubřelý moloch s přiblblými funkcemi, o které absolutně, ale ani trochu nestojím. Copak se tam zbláznili??

Peter Jurček

21. 8. 2019, 15:53

Kvôli tomuto som začal na telefóne používať Android auto app. Kde to šlo pohodlnejšie nastavovať.

Libor Foltýnek

30. 10. 2018, 7:07

Ááááá, proč ne Deezer na Androidu? A nebo: proč moje auto musí mít vestavěný zrovna Deezer? :(

Přemysl Vaculík

VIP 18. 2. 2019, 10:28

Tak už je :)

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat