Strongphone Z33 od Evolveo nabídne odolný tlačítkový telefon

Strongphone Z33 od Evolveo nabídne odolný tlačítkový telefon
2019-02-19T09:44:47+02:00
• 19. 2. 2019

Evolveo se nepohybuje jen na trhu s chytrými telefony, ale vyvíjí i tlačítkové telefony, u kterých se zaměřuje na jejich odolnost. Nedávno představil Evolveo StrongPhone Z3, který se vyznačuje běžnými vlastnostmi telefonů z podobné kategorie. Má tedy silnou svítilnu, SOS mód, FM rádio, slaboučký fotoaparát s 2 MPx a zabudovaných pár základních aplikací.

Evolveo je česká firma, která však telefony sama nevyrábí, ale nechává si je vyrábět v Číně, jako kopie jiných výrobců a v tuzemsku lokalizuje software do češtiny.

Nechytrý telefon do nepohody

Mezi další funkce tohoto telefonu patří extra výkonná svítilna s podporou SOS režimu. Svítilna se ovládá vyhrazeným tlačítkem a dodává výrazně více světla, než obdobné svítilny běžných telefonů. Telefon je dále vybaven fotoaparátem 2 MPx, pro fotografování i záznam videa, odolným barevným displejem s úhlopříčkou 2,4 “ a duálním slotem pro dvě SIM karty nebo microSD kartu a SIM kartu. Další praktické funkce telefonu jsou Bluetooth, FM rádio, kalendář, budík, stopky, kalkulačka i digitální záznamník. Telefon má také prohlížeč fotografií i přehrávač video záznamů. Součástí dodávky jsou i stereo sluchátka s integrovaným mikrofonem umožňující vést hovory v režimu handsfree,“ sdělil mluvčí Elephone pro ČR.

Evolveo StrongPhone Z3 nabídne odolnost proti vodě s certifikací IP68. Displej má plastový kryt, takže se maximálně poškrábe, avšak nepopraská. Zvládá se připojit na Wi-Fi a dokonce vytvořit hotspot. Má slot pro dvě sim karty o velikosti standard a micro. Dokonce podporuje i SD karty. Baterie má kapacitu 2 800 mAh a telefony vydrží nabitý týden. Váha zařízení je pouhých 172 g. Cena StrongPhone Z3 je 1 990 Kč.

Zdroj:

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Karel Čapka

Absolvent mediálních studií a žurnalistiky. Zajímám se o moderní technologie, sociální sítě a mám rád focení. Vždy si najdu chvilku na čtení a baví mě učit se novým věcem. Zajímají mě moderní dějiny, politika, geografie, Formule 1 a vlastně ode všeho něco.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat