Služba Pushbullet představuje nový design své aplikace

Služba Pushbullet představuje nový design své aplikace
2019-02-12T08:49:35+02:00
• 12. 2. 2019

Služba Pushbullet existuje již mnoho let a u nás jste si o ní mohli přečíst již v roce 2014. V podstatě slouží jako nástroj pro rychlé přeposílání jakéhokoliv obsahu mezi zařízeními bez nutnosti využít mezi úložný prostor, například v podobě cloudu nebo nějakého přenosného disku. Za svou dobu prošla mnohými změnami, ale v podstatě se týkaly funkčnosti. Po nějaké době zde máme větší novinky, které se zejména týkají vzhledu.

Pushbullet v novém kabátu

Zatímco původní aplikace nabízela poměrně běžný design, kdy vše bylo ukryto pod bočním menu, tak nová verze přichází s Material Designem 2.0. Většina položek se nyní nachází ve spodní části displeje, kde najdeme základní kategorie pro odesílání, zrcadlení, sms, kanály a pak vlastní účet. Horní část pak nabízí přátele, osobní stream a sledované subjekty.

I nastavení prošlo změnami a jak je vidět na přiložených obrázcích, navigace je nyní přehlednější a dosažitelnější. Mezi další novinky patří například adaptivní ikona aplikace, takže se dokáže přizpůsobit globálnímu nastavení na mobilním telefonu.

Kromě toho jsme se také dočkali i podpory tmavého režimu, ale ten je dostupný jen pro platící uživatele. Zde asi neočekáváme, že by se tmavý vzhled dostal k uživatelům, kteří používají službu Pushbullet zdarma.

V tuto chvíli jsou novinky dostupné v rámci beta verze. Pokud se chcete zapojit do testování, musíte navštívit speciální stránku v Obchodě Play a potvrdit, že se chcete stát beta testery. Kdy se tyto novinky dostanou do stabilní verze, není známo.

Zdroj: androidcommunity.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat