Odpovídejte na SMS přímo z PC pomocí aplikace Pushbullet pro Android

Odpovídejte na SMS přímo z PC pomocí aplikace Pushbullet pro Android
2014-06-23T12:30:06+02:00
• 23. 6. 2014
3

Moderní komunikační služby typu Hangouts nebo Messenger existují jak pro chytrá zařízení, tak i pro PC. Co si ale počít v případě starých dobrých SMS zpráv bez toho, abyste nemuseli odvracet pozornost od svého počítače ke smartphonu? Naštěstí se v Obchodě Play nachází šikovná aplikace Pushbullet, která výše zmíněný problém dokáže celkem obstojně vyřešit.

Ti z vás, kteří Pushbullet aktivně používají, už určitě zaregistrovali podporu zrcadlení notifikací z Androidu do Chromu. V případě příchozí SMS jste si tak zprávu mohli přečíst přímo na počítači. S novou aktualizací si navíc nemusíte na počítači zprávy pouze číst, ale i rovnou na ně odpovídat. Jedinou podmínkou je používat pro psaní SMS aplikace EvolveSMS nebo Sliding Messaging, které tuto funkci podporují. Autoři aplikace zároveň vydali vývojářské nástroje, v budoucnu tak lze čekat více SMS aplikací využívajících tuto funkci.

Doplněk pro Google Chrome: Pushbullet

logo-app Pushbullet Pushbullet Zdarma ANDROID logo-app EvolveSMS Klinker Apps Zdarma ANDROID logo-app Sliding Messaging Pro Klinker Apps 1,99 US$ ANDROID

Zdroj: androidpolice.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Martin Šindler

Technologický nadšenec, který si rád hraje se vším, co má displej. Na Dotekománii píše především o aplikacích pro Android a Windows Phone, které ho nějakým způsobem dokážou zaujmout. Občas nějakou tu aplikaci rovněž přeloží do češtiny.

Komentáře

Karel Havlas

24. 6. 2014, 11:52

Funguje někomu upozornění na příchozí či zmeškaný hovor na pushbullet, mě to ani za boha nejde zprovoznit. Ostatní notifikace fungují ok včetně sms

Tomáš Janovský

23. 6. 2014, 22:27

Víte, todle mne opravdu baví…. To co měly nokie 100let před Kristem, se dostává pomalu i do iPhone/Androidu a dalších. V případě Androidu to byla základní věc co jsem postrádal a vyřešil jsem ji pomocí MyPhoneExploreru, protože chci být připojen pomocí BT a ne posílat zprávy bůh ví kam a být odkázán na Internet… Ale Pushbullet používám, sice jen okrajově jako nouzové řešení…

A takhle je to se vším…. dnes jsou telefony dělaný pro Lamy a ne pro člověka co to chce využívat na 100%…Příklad:
1. Snaží se vám nacpat cloudové služby… proč bych to měl chtít? Mám doma NAS a z telefonu se tam v případě potřeby připojím VPN a nejsem omezen na trapných 50,100, nebo 150GB… Prostě tam mám svých cca 1TB a dalších 3TB volných dat a jsou vždy k mání a zdarma!
2. Malou ROM vás zase posílají k bodu 1. Proto mám rád telefony s SD kartou.
3. Veškeré chybějící funkcionality se snaží nahradit webovou službou někde v pr.eli… že by sběr dat?
4. FM rádio? Co to je? Že by lobby internetových providerů? Nemáte FM rádio, musíte využít streemovacích služeb, chcete si něco uložit…. bod 1.
5. Obecně streemovací služby zdarma, ale něco jen za peníze, místo rádií (naštěstí jsou internetová rádia a některá i bez reklam a zdarma) tak proč Spotify? Stejně na Spotify všichni poslouchaj ty samý playlisty… Lidi poslouchejte rádio a je to zdarma!

No a tak by se dalo pěkně pokračovat. Prostě výrobci nás pěkně zpracovali a mají nás tam, kde chtěli. Ale obávám se, že to není konec a nakonec ani já nebudu mít na výběr a telefon bez synchronizace do Googlu, datama na nějakém g-disku, a předplaceným tarifem k odemknutí telefonu si ani neškrtnu.

Tak to jsem trochu odbočil…. Ten pushbullet je fajn, lidi berte to ;-)

Václav Vaněk

23. 6. 2014, 17:32

Pushbullet využivám, ale o možném spojení s SMS jsem nevěděl. Zatím jsem byl spokojen s http://mightytext.net/ ale teď nevím :D

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat