PanzerGlass ClearCase pro iPhony je nově dostupný i v Česku

PanzerGlass ClearCase pro iPhony je nově dostupný i v Česku
2019-02-22T11:51:11+02:00
• 22. 2. 2019

PanzerGlass přichází na český trh s novinkou ClearCase pro telefony od Apple. Základ nového pouzdra ClearCase tvoří sklo PanzerGlass. Na zadní straně s tloušťkou 0,7 milimetru, což je o 0,3 milimetru silnější než PanzerGlass používá k ochraně displeje u zařízení. Zvětšená tloušťka  znamená několikanásobně lepší výdrž při nárazech a pádech. Též je zachována běžná odolnost proti škrábancům, jak je u skla jen možné. Při použití nového skla PanzerGlass může však váš telefon nabrat na tloušťce skoro ke dvěma centimetrům.

Pořádná ochrana za pořádnou cenu?

Sklo zároveň efektivněji rozkládá energii nárazů pro ochranu proti rozbití zad samotného telefonu. Navíc po hranách obalu pokryto měkkým TPU plastem, pro zvýšení ochrany.

Jednou z největších výhod nového pouzdra ClearCase je, že nezasahuje do designu zařízení, na kterém je použito. Sklo na zadní straně tak dává dokonalou logiku, protože z podobného materiálu jsou tvořeny i samotné telefony. Zachovává maximum z toho, jak telefon zamýšlel výrobce, což přináší výhodu praktickou:protiskluzový povrch brání nechtěnému vyklouznutí.

Oproti klasickým materiálům, jako je plast, guma či silikon, je sklo PanzerGlass odolnější vůči škrábancům a oděrkám z běžného používání, a zachovává si tak konstantní vzhled. Netrpí žloutnutím, jako je tomu u průhledných plastových výrobků zvykem. V porovnání s jinými materiály působí v dlani příjemněji. Výhodou také je, že materiál nijak nebrání použití bezdrátového nabíjení.

 

Pouzdro PanzerGlass ClearCase má v současnosti určenou maloobchodní cenu 899,- Kč. Vydrží sklo za takovou cenu i několik (desítek) pádů za několikaletou dobu používání jednoho telefonu?

Dostupné je nyní pro Apple iPhone 7/7 Plus, 8/8 Plus, X/Xs, Xs Max a Xr. Další modely od jiných výrobců plánuje postupně firma PanzerGlass přidávat.

Zdroje: ,

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Karel Čapka

Absolvent mediálních studií a žurnalistiky. Zajímám se o moderní technologie, sociální sítě a mám rád focení. Vždy si najdu chvilku na čtení a baví mě učit se novým věcem. Zajímají mě moderní dějiny, politika, geografie, Formule 1 a vlastně ode všeho něco.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat