Máme pro vás TOP 3 gadgety do 500 Kč! sponzorovaný článek

Máme pro vás TOP 3 gadgety do 500 Kč! [sponzorovaný článek]
2019-02-22T12:00:01+02:00
• 22. 2. 2019
2

Specifikace powerbanky Xiaomi PLM09ZM

Asi každému z nás se někdy stalo, že se mu vybil mobilní telefon v tu nejnevhodnější. Občas se však stane, že nemáme při ruce nabíječku nebo zásuvku. Proto je vhodné mít powerbanku, ale vzhledem k tomu, že se kapacita mobilních baterií stále zvyšuje, tak je vhodné pořídit i kvalitní powerbanku. Pokud hledáte tu vhodnou, tak pro vás e-shop Gearbest.com připravil exkluzivní nabídku, a to powerbanku od společnosti Xiaomi s kapacitou 10 000 mAh.

Jak jsem již zmiňoval výše, tak powerbanka má kapacitu 10 000 mAh, což není největší kapacita, ale bohatě stačí pro většinu telefonů na 2-3 nabití. Powerbanka je osazena dvěma konektory pro výdej energie se specifikacemi 5.1 V/2.4 A. Pro nabíjení samotné powerbanky je zde konektor typu micro-USB. celková doba nabíjení powerbanky je dle výrobce 4-6 hodin dle adaptéru.

Powerbanka má i příjemné rozměry a váhu – 14,7 x 7,1 x 1,4 centimetrů a váha je pouhých 204 gramů. Pokud vás tato nabídka zaujala, můžete si powerbanku od společnosti Xiaomi pořídit za exkluzivní cenu 502 Kč. Stačí navštívit webové stránky Gearbestu. Neváhejte však příliš dlouho, jelikož je nabídka časově omezená. Kupujte ZDE.

Kodak sd karta dosahuje extrémních rychlostí za pár korun

Kodak 128 GB SDXC je v pořadí již třetí generací SD karet. Tato varianta má větší čtecí i zapisovací rychlost. Přesně jde o 100 MB/s při čtení a 80 MB/s při zápisu, jde tedy o třídu 10. Navíc Kodak SDXC karta zvládá operovat v extrémních teplotách od -25° C až do 85° C. Tato 128GB SD karta od Koaku je dokonale odolná proti rádiovému záření, taktéž je voděodolná a nárazu vzdorná. Když vám tedy spadne na zem, nemusíte se bát, že byste přišli o svoje data. Dokonce ani přítomnost magnetu nepoškodí vaše data.

SD kartu v podobě micro si můžete pořídit v obchodě Gearbest za výrazně nízkou cenu díky výprodeji obchodu Gearbest. Cena klesla na krásných 268 Kč. Za poštovné zaplatíte pouze jeden dolar, což je dvacet korun. Celkově jste tedy na 288 korunách českých. Kupujte ZDE.

Yeelight USB lampička za pár kaček

Jedná se o povedenou LED lampu od známého výrobce, kterou můžete ovládat i telefonem. Pokud hledáte vhodný doplněk do domácnosti, tento by vám mohl přijít vhod. Přesněji se jedná o lampičku od výrobce Yeelight, která je vybavena LED žárovkou od společnosti Osram. Ovládání probíhá buď na povrchu lampy dotykem či pomocí snímání vašeho pohybu.

Yeelight USB lampičku si můžete pořídit v obchodě Gearbest za výrazně nízkou cenu díky výprodeji obchodu Gearbest. Cena klesla na krásných 381 Kč. Pokud zadáte náš kupón ALIBUY0130YIU, zaplatíte jen 286 Kč! Kupujte ZDE.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Marek Prchal

23. 2. 2019, 17:37

U té karty je bohužel chyba. Za uvedenou cenu je 64 GB.

Zdeněk Koutský

VIP 25. 2. 2019, 9:01

Dobrý den Marku,

děkuji za upozornění, upravím! :-)

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat