Nová aplikace Thriftigo – second hand obchody a bazárky v okolí

Nová aplikace Thriftigo – second hand obchody a bazárky v okolí
2019-02-11T14:59:52+02:00
• 11. 2. 2019

V minulosti jste si možná spojovali obchody second hand s šetřením, ale to se do jisté míry s časem mění. Dnes to nemusí být jen o levném nakupování, ale také o menší spotřebě a snížení nutnosti nakupovat jen nové oblečení. Tyto obchody se pomalinku stávají trendem i v rámci ekologičtějšího a šetrnějšího smýšlení. Právě i z těchto důvodů vznikl nový český projekt Thriftigo, za kterým stojí Jana Moudrá a vývojářské studio Juicymo.

Thriftigo: Second hand obchody a bazárky v okolí

Aplikace Thriftigo v podstatě nabízí jednoduchou cestu k nalezení nejen second hand obchodů v okolí. Zde byste asi právem mohli poznamenat, že k něčemu takovému stačí jen Google Mapy nebo jiné mapové podklady s rozsáhlou databází obchodů a možností filtrování. Thriftigo ale aspiruje na něco víc než jen další aplikaci suplující funkce Google Map a podobných služeb.

Thriftigo pomáhá najít second hand obchodycharitativní obchodyvintage obchody a bazárky v okolí. Buď součástí sekáčové komunity, ukaž, co skvělého se tam dá koupit a staň se inspirací pro ostatní!

Výše uvedené funkce se nabízí poměrně zajímavá komunitní služba, kdy jednotliví uživatelé mohou sdílet své úlovky v obchodech. Dalo by se říci, že se jedná o velmi specifickou sociální síť zaměřenou na oblečení a jiné produkty z těchto obchodů. Kromě sdílení úlovků se nabízí možnost hodnocení jednotlivých obchodů, sdílení s kontakty, navigování, základní informace o obchodech a možnost přidávání do oblíbených. Autorka aplikace uvádí následující možnosti, které nabízí Thriftigo:

  • Najít cestu k nejbližšímu second hand obchodu s použitím mapy nebo seznamu sekáčů
  • Zjistit si více informací o sekáčích jako jsou otevírací doba, adresa, kontakty nebo hodnocení
  • Sdílet své nákupní úlovky a inspirovat komunitu
  • Ocenit nákupní úlovky ostatních uživatelů
  • Uložit si do oblíbených obchod, který chceš navštívit
  • Být součástí jedinečné sekáčové komunity a inspirací pro ostatní

V rámci sociální sekce můžete jednotlivé příspěvky hodnotit palcem nahoru. Kromě fotografie je součástí informace, odkud pochází úlovek a také hodnocení, jestli se jednalo o levnou nebo drahou koupi. Tak trochu zde chybí možnost komentování, ale možná se takové funkce dočkáme, jelikož tvůrci chtějí naslouchat komunitě.

Jana Moudrá nechce zaujmout jen český trh. Na oficiálních stránkách se můžete zapojit do překladu a pomoci v rozšíření poměrně zajímavé aplikace. Thriftigo je nyní dostupné pro Android a iOS.

logo-app Thriftigo: Thrift stores & secondhand shops nearby Juicymo s.r.o. Zdarma ANDROID logo-app Thriftigo Juicymo s.r.o. Zdarma iOS

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat