LG chystá základní model K12+

LG chystá základní model K12+
2019-02-11T11:39:32+02:00
• 11. 2. 2019
1

Nástupce se začíná pomalu rýsovat v případě loňského modelu K11+ od společnosti LG, která by na blížícím se veletrhu v Barceloně mohla ukázat novou generaci. Tato série nemá nijak vysoké ambice a bude stále spíše směřovat k méně náročným uživatelům z nižších pater střední třídy. Připravovaný model K12+ zatím o sobě prozrazuje základní informace, přičemž jihokorejský výrobce do něj každopádně nasadí jen nejnutnější výbavu.

Bez velkých očekávání

Přestože množství specifikací je minimální, tak si z nich již dokážeme udělat jasnější představu o zařízení. Přední část údajně zabere displej s úhlopříčkou okolo 5,8 palce (280 DPI) při rozlišení 1 440 x 720 pixelů (HD+) a v populárním poměru stran 18:9. Hardwarovou část zastoupí osmijádrový procesor Helio P22 od MediaTeku nebo operační paměť RAM o velikosti 3 GB. Interní úložiště v nejlepším případě nabídne maximálně 32 GB volného prostoru.

Uživatelským prostředím by měl doprovázet operační systém Android ve verzi 8.1 Oreo, který se určitě nevyhne vlastnímu rozhraní z dílny LG. Po vzoru svých konkurentů nelze vyloučit ani snímač otisků prstů, odemykání obličejem či dva hlavní senzory u fotoaparátu. Avšak upřesnění může přijít už v následujících dnech, protože veletrh MWC v Barceloně startuje za necelých 14 dnů.

Zdroj: gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Martin Jeřábek

VIP 11. 2. 2019, 14:12

Škoda že není s čistým OS a doufám že cena nebude vysoká jak je u LG zvykem.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat