Chytré hodinky Kospet Brave za exkluzivní cenu! sponzorovaný článek

Chytré hodinky Kospet Brave za exkluzivní cenu! [sponzorovaný článek]
2019-02-11T08:00:56+02:00
• 11. 2. 2019

Jestliže opravdu toužíte po chytrých hodinkách, které budou vypadat nejen elegantně, ale také toho budou hodně umět, máme pro vás skvělou nabídku. S naším zahraničním partnerem Gearbest jsme se rozhodli připravit pro vás speciální akci na nové Kospet Brave.

Kopset přinesl zajímavý kompromis v podobě hodinek Kospet Brave, který si díky nám může dovolit opravdu každý. Tudíž, pokud rozpočet vám nedovoluje utrácet za to nejlepší zboží na trhu, nezoufejte. Kospet Brave nyní pořídíte za pouhých 2 258 Kč.

Kospet Brave aneb elegance kam se podíváš

Ve své podstatě se jedná o klasické analogové hodinky, které pravděpodobně máte nyní na sobě, ovšem s tím rozdílem, že Kospet Brave disponují chytrými funkcemi, jenž najdeme v těch nejlepších a nejdražších chytrých hodinek.

V praxi nejvíce oceníte hlavně elegantní design, který je doprovázen skvělým uživatelským komfortem a kvalitními materiály. Kospet v tomto případě implementoval broušený kov, prvotřídní krycí safírové sklo, a dokonce také velmi kvalitní silikon pro náramky.

Hlavní předností hodinek je samozřejmě možnost zjistit, kolik je aktuálně hodin, což je super. Nicméně je zde umístěno několik chytrých funkcí – sledování spánkové aktivity a vyhodnocování jeho kvality. Dále je zde upozornění na příchozí volání či SMS a v neposlední řadě dokáží hodinky fungovat i jako budík.

Všechna naměřená data se synchronizují s telefonem, podporován je jak Android, tak iOS. Kospet Brave se připojují přes Bluetooth 4.0, což je nejnovější verze, a tak je zaručena široká podpora napříč moderními smartphony. Hodinky jsou rovněž vodotěsné až do padesáti metrů. Není tedy problém se s nimi běžně sprchovat, nebo dokonce chodit do bazénu. Baterie v tomto případě vydrží dva dny, a to díky 620mAh baterii. Za toto vše přitom zaplatíte cca 2 258 Kč.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat