Chytré hodinky Fitbit Versa 2 poprvé na renderu

Chytré hodinky Fitbit Versa 2 poprvé na renderu
2019-08-28T16:59:48+02:00
• 5. 2. 2019
2

V loňském roce došlo k představení chytrých hodinek Fitbit Versa. V té době se jednalo o vůbec jedny nejlepší chytré hodinky na trhu. Není se tedy čemu divit, že všichni netrpělivě čekáme na druhou generaci. 

Díky zahraničnímu serveru TechnoBuffalo máme nyní velkou příležitost udělat si představu o tom, jak vlastně bude nadcházející model Fitbit Versa 2 vypadat. Na internetu totiž unikly fotografie zachycující druhou generaci. 

Fitbit Versa 2 aneb rozdíl nenajdeš

Na první pohled se zdá, že výrobce u druhé generace chytrých hodinek neudělá žádné výrazné změny, tedy alespoň z pohledu konstrukce a designu. Kromě zachování původní podoby se údajně můžeme těšit na vodotěsnost až do 50 metrů. K dispozici bude samozřejmě i monitor srdeční frekvence. 

Hlavní odlišností mezi Fitbit Versa a Fitbit Versa 2 budou barevné varianty. První generace je k dispozici ve čtyřech barvách – Black, Gold, Silver, Charcoal Woven a Lavender Woven. Ovšem model Fitbit Versa 2 nabídne nové barvičky. 

Dle zahraničního serveru TechnoBuffalo se můžeme těšit na Silver, Rose Pink, Purple a Cyan Blue varianty. Verze Silver je takřka totožná se současnou generací, zato Rose Pink vypadá zcela odlišně. A naprosto nádhernou variantou bude Purple a Cyan Blue. Současná generace nenabízí technologii GPS a zdá se, že ani její nástupce tuto situaci nezmění. Naopak poměrně pozitivní informací je, že bychom se mohli dočkat podpory Fitbit Pay – není však zřejmé, zda bude k dispozici na všech modelech. 

Zdroj: androidcentral.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Jana Vágnerová

13. 2. 2019, 1:33

Fitbit pay je dostupná už v první verzi. Zatím podpora jen u jedné banky, a to Moneta.

Přemysl Vaculík

VIP 13. 2. 2019, 7:16

Podporu má i KB.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat