Vyberte si bezdrátová sluchátka za parádní cenu sponzorovaný článek

Vyberte si bezdrátová sluchátka za parádní cenu [sponzorovaný článek]
2019-01-31T08:18:01+02:00
• 30. 1. 2019

Gearbest si pro své zákazníky připravil tři výrobky z oblasti bezdrátových sluchátek. Jedna vypadají jako AirPods, další jsou spojená navzájem drátem a poslední jsou jen pecky do uší bez jakýchkoli drátů. Navíc nejlevnější seženete již od 350 Kč.

Nejlevnější sluchátka ve stylu AirPods

AirPods v řádu několika tisíc korun nejsou zrovna nejlevnější záležitost. Již za 350 Kč můžete sehnat obdobná sluchátka I9 TWS, která mají kapacitu na 3 hodiny hraní. Nabíjí se jenom půl hodiny pomocí nabíjecího boxu. Samotný box má kapacitu 600 mAh, tedy sluchátka z něj nabijete 12x. Navíc mají funkci redukci okolního šumu.

Pohodlná sluchátka s dlouhou výdrží

Sluchátka s názvem QCY S1 nejsou zcela bezdrátová. K telefonu se sice připojují pomocí Bluetooth, avšak mezi sebou navzájem jsou propojená kabelem. Uživatel si je tam může snadno sundat z uší a nechat volně viset kolem krku. Dokonce mají ochranu proti tekutině s certifikací IPX4. Sluchátka stojí pouhých 457 Kč. Při zaslání do ČR neplatíte žádné poplatky při proclení.

Když vůbec nemáte rádi dráty

Společnost QCY vyrobila sluchátka T1C, kde se již s drátem vůbec nepotkáte. T1C jsou pouze špunty, které nasadíte do uší a žádné dráty vás neobtěžují. Navíc mají nejnovější Bluetooth ve verzi 5.0 a též s nimi můžete i volat. Cenově na tom nejsou vůbec špatně a zaplatíte za ně pouhých 655 Kč. Samotná sluchátka hrají čtyři hodiny a nabíjecí box je dokáže nabít 4x. Též mají funkci tlumení okolního ruchu.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat