TOP chytré hodinky a slevové kupóny! sponzorovaný článek

TOP chytré hodinky a slevové kupóny! [sponzorovaný článek]
2019-01-14T06:00:59+02:00
• 14. 1. 2019
1

Chytré hodinky za parádní ceny

Amazfit Stratos Smartwatch 2 přináší zcela nový vzhled ve srovnání s první generací. Druhá generace nabízí sportovní a robustní konstrukci, a podle fotografií vypadá skvěle. S novým designem přichází také zcela nové funkce v podobě sportovních aktivit. Nabízí například různé sportovní režimy včetně plavání. Z toho tedy vyplývá, že jsou hodinky vodotěsné.

Model Smartwach 2 zdobí 2,5D tvrzené sklo s ručně leštěnými keramickými obruby. Tlačítka i nabíjení jsou vyrobena z nerezové oceli, přesněji 316L. Tělo hodinek je mimo jiné vybaveno speciálním karbonovým vláknem, stejně jako vyztuženou polykarbonátovou ochranou.

Model Smartwatch 2 je dodáván s GPS a velmi dlouhou výdrží na jedno nabití. Hodinky podle výrobce vydrží v plné parádě až 35 hodin, a to i přesto, že bude funkce GPS aktivována. K dispozici je také 24hodinová funkce sledování srdeční frekvence. Hodinky podporují novou aplikaci Amazfit Watch 2.0, Yea Run a další.  Je zde umístěna taktéž podpora offline plateb v rámci platformy Alipay a ovládání přehrávače hudby přes technologii Bluetooth. Upozornění na volání, zpráv, mailů je samozřejmostí.

Jestliže máte o hodinky zájem, potěší vás slevová nabídka v podání internetového obchodu Gearbest. Ten Xiaomi Huami AMAZFIT Stratos Watch 2 nabízí za 5 162 Kč. Pokud však zadáte náš slevový kupón 9J549S7T8P, zaplatíte pouhých 3 519 Kč. Hodinky si můžete zakoupit ZDE.

Xiaomi Huami Amazfit jen za 2 178 Kč!

Xiaomi Huami AMAZFIT vás zaujmou nejen svým jednoduchým a krásným konstrukčním zpracováním, ale také svou velmi nízkou cenou. Ve výsledku je právě cena hlavním tahákem potenciálních zákazníků. Jedná se o hodinky vhodné pro sportovce, neboť disponují hned několika funkcemi.

Chytré sportovní hodinky nabízí malý kulatý a dotykový displej podporující gesta. Srdcem celého zařízení je samozřejmě operační paměť s kapacitou 512 MB. Pro uložené soubory a další dokumenty vám vřele poslouží vnitřní úložiště s kapacitou 4 GB. Čínský výrobce se zde rozhodl také implementovat certifikaci IP67 zaručující voděodolnost. Pro spárování telefonu s hodinkami je zde zabudováno Bluetooth ve verzi 4.0.

Jakmile máte telefon spárovaný, můžete pomocí Huami AMAZFIT přijímat příchozí hovory. Software vás dokonce upozorní na příchozí SMS zprávy a další oznámení. Jakožto sportovci v praxi oceníte funkce typu měření tepové frekvence, krokoměr a tak podobně. Hodinky se nabíjí až tři hodiny, přičemž po vyjmutí z nabíjecí stanice vám poslouží dalších 5 dní. Je zde totiž zabudována baterie s kapacitou 280 mAh.

Jestliže máte o hodinky zájem, potěší vás slevová nabídka v podání internetového obchodu Gearbest. Ten Xiaomi Huami AMAZFIT nabízí za 2 664 Kč. Pokud však zadáte náš slevový kupón HRRWMMSSV0 (POUZE PRO 20 OBJEDNÁVEK), zaplatíte pouhých 99 dolarů, tj. 2 178 Kč. Hodinky si můžete zakoupit ZDE.

Xiaomi Huami Amazfit Cor jen za 946 Kč!

Chytrý sportovní náramek nabízí malý obdélníkový a dotykový displej podporující gesta. Čínský výrobce se zde rozhodl implementovat certifikaci IP67 zaručující voděodolnost. Pro spárování telefonu s náramkem je zde zabudováno Bluetooth ve verzi 4.0.

Jakmile máte telefon spárovaný, můžete pomocí Xaiomi Huami Amazfit Cor přijímat příchozí hovory. Software vás dokonce upozorní na příchozí SMS zprávy a další oznámení. Jakožto sportovci v praxi oceníte funkce typu měření tepové frekvence, krokoměr a tak podobně. Náramek se nabíjí až tři hodiny, přičemž po vyjmutí z nabíjecí stanice vám poslouží dalších 7 dní. Je zde totiž zabudována baterie s kapacitou 170 mAh.

Jestliže máte o náramek zájem, potěší vás slevová nabídka v podání internetového obchodu Gearbest. Ten Xiaomi Huami Amazfit Cor nabízí za 1 110 Kč.Pokud však zadáte náš slevový kupón 4PCJ8109KN, zaplatíte pouhých 946 Kč. Hodinky si můžete zakoupit ZDE.

Xiaomi Huami Amazfit Bip jen za 1 430 Kč!

Xiaomi Huami Amazfit Bip vás zaujmou nejen svým jednoduchým a krásným konstrukčním zpracováním, ale také svou velmi nízkou cenou. Ve výsledku je právě cena hlavním tahákem potenciálních zákazníků. Jedná se o hodinky vhodné nejen pro sportovce, ale také běžné smrtelníky.

Chytré sportovní hodinky nabízí malý čtvercový a dotykový displej podporující gesta. Srdcem celého zařízení je baterie s kapacitou 190 mAh. Na jedno nabití pak hodinky vydrží až 4 měsíce, přičemž baterii dobijete zhruba za dvě hodiny čistého času. Čínský výrobce se zde rozhodl také implementovat certifikaci IP68 zaručující ochranu proti vodě a prachu. Pro spárování telefonu s hodinkami je zde zabudováno Bluetooth ve verzi 4.0.

Jakmile máte telefon spárovaný, můžete pomocí Huami Amazfit přijímat příchozí hovory. Software vás dokonce upozorní na příchozí SMS zprávy a další oznámení. Jakožto sportovci v praxi oceníte funkce typu měření tepové frekvence, krokoměr a tak podobně.

Jestliže máte o hodinky zájem, potěší vás slevová nabídka v podání internetového obchodu Gearbest. Ten Xiaomi Huami Aamazfit Bip nabízí za 1 776 Kč. Pokud však zadáte náš slevový kupón HUQXSTQEJD, zaplatíte pouhých 1 430 Kč. Hodinky si můžete zakoupit ZDE.

Lenovo Watch 9 aneb elegance kam se podíváš

Lenovo přineslo zajímavý kompromis v podobě hodinek Lenovo Watch 9, který si díky nám může dovolit opravdu každý. Tudíž, pokud rozpočet vám nedovoluje utrácet za to nejlepší zboží na trhu, nezoufejte. Lenovo Watch 9 nyní pořídíte za pouhých 19,78 eur, tedy v přepočtu přibližně 443 Kč.

Ve své podstatě se jedná o klasické analogové hodinky, které pravděpodobně máte nyní na sobě, ovšem s tím rozdílem, že Lenovo Watch 9 disponují chytrými funkcemi, jenž najdeme v těch nejlepších a nejdražších chytrých hodinek.

V praxi nejvíce oceníte hlavně elegantní design, který je doprovázen skvělým uživatelským komfortem a kvalitními materiály. Lenovo v tomto případě implementovalo broušený kov, prvotřídní krycí safírové sklo, a dokonce také velmi kvalitní silikon pro náramky.

Hlavní předností hodinek je samozřejmě možnost zjistit, kolik je aktuálně hodin, což je super. Nicméně je zde umístěno několik chytrých funkcí – sledování spánkové aktivity a vyhodnocování jeho kvality. Dále je zde upozornění na příchozí volání či SMS a v neposlední řadě dokáží hodinky fungovat i jako budík.

Všechna naměřená data se synchronizují s telefonem, podporován je jak Android, tak iOS. Lenovo Watch 9 se připojují přes Bluetooth 5.0, což je nejnovější verze, a tak je zaručena široká podpora napříč moderními smartphony. Hodinky jsou rovněž vodotěsné až do padesáti metrů. Není tedy problém se s nimi běžně sprchovat, nebo dokonce chodit do bazénu. Baterie v tomto případě vydrží až neuvěřitelných 240 dnů! Za toto vše přitom zaplatíte jen 443 Kč.

Lenovo XH03F za pár kaček!

Originální Lenovo HX03F na českých e-shopech prozatím neseženete. U internetového obchodu Gearbest je však po dobu prvního týdne jen za 441 Kč. Ale pospěšte si, skladové zásoby rychle mizí a platnost slevy je závislá na tom, jak rychle svou objednávku stihnete dokončit. Kupujte ZDE.

Lenovo XH03F využívá pro displej technologii OLED. Náramek je voděodolný s certifikací IP67, můžete si s ním tedy například chodit zaplavat. Lenovo XH03F disponuje Bluetooth ve verzi 4.2 a zvládnete ho připojit k telefonu, který běží na operačním systému Android ve verzi 4.4 (a novější) a na iOS ve verzi 8.0 a novější.

Díky propojení s telefonem pomocí aplikace tak každý den uvidíte svoji krokovou či sportovní aktivitu, zvládnete si nastavit budík či časovač. Můžete si též přečíst SMS či jinou zprávu, nebo též získáte upozornění na příchozí hovor. Díky funkci měření spánku též zjistíte, jak kvalitně spíte. Výdrž na jedno nabití pak činí 5 dnů, a to díky baterii s kapacitou 100 mAh.

Originální Lenovo HX03F na českých e-shopech prozatím neseženete. U internetového obchodu Gearbest je však po dobu prvního týdne jen za 441 Kč. Ale pospěšte si, skladové zásoby rychle mizí a platnost slevy je závislá na tom, jak rychle svou objednávku stihnete dokončit. Kupujte ZDE.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

alois navratil

16. 1. 2019, 17:36

vasi partneri jsou s kvalitou zbozi kdesi na vietnamské trznici…

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat