Sluchátka TWS se zabudovaným překladačem za výhodnou cenu! Sponzorovaný článek

Sluchátka TWS se zabudovaným překladačem za výhodnou cenu! [Sponzorovaný článek]
2019-01-12T03:26:58+02:00
• 11. 1. 2019

S novějšími řadami sluchátek přichází také spousta nových funkcí. Mezi taková sluchátka se řadí i bezdrátový set TWS, který si nyní můžete pořídit na webovém portále Cafago.com.

Bezdrátový design

Sluchátka TWS nabízejí design podobný setům jako Gear Icon X, kdy sluchátka nepotřebují žádný kabel, a pouzdro na tyto sluchátka slouží také jako nabíječka. Krom toho jsou také sluchátka navzájem nezávislá, takže můžete s každým z nich volat, nebo poslouchat hudbu, a druhé sluchátko nechat v pouzdru.

Přídavné funkce

Narozdíl od jednoduchých bezdrátových sluchátek mají tyto řadu doplňkových funkcí, které by jste v této cenové relaci jen těžko hledali. Mezi první z nich patří fakt, že sluchátka disponují touchpadem na straně, díky kterému můžete přijímat hovory, nebo ovládat přehrávání hudby. S tím se také pojí detekce přítomnosti v uchu, která zajišťuje, že pokud si sluchátka sundáte, zastaví se přehrávání hudby či videa, takže o nic nepřijdete.

Pouzdro jako reproduktor?

Další zajímavou funkcí, kdy se tentokrát jedná o pouzdro na sluchátka, a ne o sluchátka samotná, je přídavný reproduktor. Pokud tedy nemáte v určitou chvíli zájem poslouchat hudby samostatně, ale místo toho jí například oživit místnost nebo nějakou malou párty, můžete si z pouzdra udělat malý přenosný reproduktor.

Zabudovaný překladač

Je dnes celkem běžné, že výrobci experimentují s překladem v reálném čase. I u těchto sluchátek taková možnost je, zde je ale implementován software Microsoftu. Díky tomu sluchátka pouze disponují podporou pro real-time překlad, a o zbytek se stará aplikace přímo v telefonu. Jedná se tedy o elegantně jednoduchý způsob, jak tuto funkci svým uživatelům.

Pokud si tyto levná, a přitom zajímavá sluchátka chcete pořídit, eshop Cafago vám je nyní nabízí za pouhých 52,69 euro (kolem 1 350 korun). Ovšem pokud využijete náš speciální kupón L6712C, můžete je mít za pouhých 43,94 euro (kolem 1 120 korun)!

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat