Skype aktualizace přináší nové funkce pro SMS zprávy, OneDrive a další

Skype aktualizace přináší nové funkce pro SMS zprávy, OneDrive a další
2019-01-31T11:39:49+02:00
• 31. 1. 2019

Redmondská společnost Microsoft si pro své uživatele připravila nový instalační balíček. Ten je k dispozici pro službu Skype a přináší hned celou řadu nových vylepšení či funkcí. Největší a zároveň nejdůležitější novinkou je možnost přijímat SMS zprávy skrze Skype. 

Skype se dočkal řady vylepšení

V tomto případě je ale možnost k dispozici pouze, pokud máte nastaveno Skype Number s Caller ID. Další důležitou novinkou je možnost sdílet soubory s cloudovou službou OneDrive, a to přímo ze Skype konverzací. Tuto funkci vyvoláte tak, že v konverzaci klepnete na ikonu „+“. 

To ale není vše. Microsoft si pro své uživatele připravil i drobnější změny, jako například nový panel kontaktů. Uživatelé díky tomuto panelu budou mít nad svými kontakty mnohem větší kontrolu. Dokonce si můžete přidat i telefonní číslo stávajícího kontaktu z profilu přátel. 

Pokud jde o využívání dat, Skype vám nyní umožňuje vybrat si mezi Wi-Fi připojením a mobilními daty. Tato nabídka bude vždy k dispozici ve chvíli, kdy budete stahovat fotografie, a další soubory. Jestliže si chcete nové funkce aplikace Skype vyzkoušet, mějte na paměti, že funkce SMS zpráv je k dispozici pouze na území USA. 

Zdroj: phonearena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat