Dropbox nově podporuje komentáře v reálném čase

Dropbox nově podporuje komentáře v reálném čase
2019-01-31T09:59:34+02:00
• 31. 1. 2019

Když pracujete na audio či video souboru, který současně sdílíte se svým kolegou, je velice obtížné komentovat a odpovídat na případné dotazy. Doposud jste museli ke komunikaci používat e-mail, ale ne vždy se jednalo o optimální řešení. Pokud používáte Dropbox pro sdílení podobně velkých souborů, máme pro vás skutečně dobrou zprávu. 

Dropbox podporuje komentáře

Společnost Dropbox do své cloudové služby nyní přidává komentáře v reálném čase. Tyto komentáře usnadní přístup k úpravám, komentářům a dalším potřebám. Každý krok tak můžete nyní se svým kolegou řešit skrze komentáře přímo ve sdíleném souboru. 

Dropbox již v minulosti nabízel funkci, pomocí které mohli uživatelé komentovat určité typy souborů, jako jsou dokumenty, obrázky, prezentace a podobně. Nyní však přidává podporu pro audio a video soubory. 

Majitel, který soubor na Dropbox zveřejní, může nastavit určitý čas pro připomínky a reakce ze strany spolupracovníků. Všichni uživatelé, kteří mají ke sdílenému souboru přístup, tyto komentáře budou moci vidět. Tato nová funkce podporuje více než 30 formátů audio a video souborů, včetně MP3 a MP4. Novinka bude již brzy k dispozici také na operačním systému Android.

Zdroj: androidcommunity.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat