Opera Touch míří na iPad, k dispozici je také nový Private Mode pro iOS

Opera Touch míří na iPad, k dispozici je také nový Private Mode pro iOS
2019-01-26T15:44:03+02:00
• 26. 1. 2019

Společnost Opera oznámila dostupnost svého mobilního webového prohlížeče Opera Touch také pro tablety s logem nakousnutého jablka. Kromě toho si pro své uživatele připravila nový Private Mode, pomocí kterého budete moci anonymně procházet webové stránky. 

Chcete-li na svém iOS zařízení nový Private Mode vyzkoušet, přejděte do mobilní aplikace Opera Touch. Následně se přesuňte do menu, které se nachází v pravém horním rohu uživatelského prostředí. Zobrazí se vám nabídka s možnostmi, zde pak klepněte na funkci Private Mode. 

Opera Touch pro iOS nabízí nový Private Mode

Nový Private Mode samozřejmě naplňuje veškerá očekávání. V žádném případě tedy nebude ukládat historii vašeho prohlížení (webové stránky, které jste skrze režim navštívili). S tím souvisí i vaše přístupové údaje a cookie soubory, které taktéž ukládat nebude. Mějte však stále na paměti, že prostřednictvím tohoto režimu nebudete stoprocentně anonymní. Poskytovatel vašich internetových služeb vás může i nadále identifikovat.

Co se Opera Touch pro iPady týká, společnost vydala prohlášení, aby samotní uživatelé byli trpěliví. Aplikace totiž může i přes vydání obsahovat chyby – ty však budou v blízké budoucnosti opraveny. Podle dostupných poznámek jsou nyní k dispozici i další funkce, mezi které patří například možnost používat hlasové vyhledávání či přeložit webové stránky přímo pomocí prohlížeče. 

Zdroj: neowin.net

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat