Microsoft Launcher bude odměňovat uživatele za používání aplikace

Microsoft Launcher bude odměňovat uživatele za používání aplikace
2019-01-27T08:41:41+02:00
• 26. 1. 2019
4

Jestliže patříte mezi uživatele, kteří na svůj zcela nový chytrý telefon nainstalují launcher třetích stran, pořádně zbystřete. Launcher od společnosti Microsoft se ve svých začátcích potácel s menšími nedostatky oproti Windows Phone. V tehdejší době byla největším problémem absence digitálního asistenta Cortana.

To Microsoft velmi rychle napravil a inteligentního asistenta do svého Launcheru nakonec implementoval. Nyní redmondská společnost chystá další aktualizaci.

Microsoft dle beta verze připravuje zbrusu nový instalační balíček, díky kterému budou mít uživatelé k dispozici kartu Microsoft Rewards. Na této kartě pak budou moci uživatelé získat odměny za používání aplikace a dokončení dalších úkolů. 

Aktualizace přinese také možnost uživatelům odeslat profil CPU pomocí „Kontaktujte nás“ v nastavení aplikace. Této funkce budete moci využít v případě, že nastanou problémy s mobilní aplikací Microsoft Launcher. 

Microsoft Launcher bude nově nabízet i stejnou velikost písma, jako nabízí operační systém Android. V neposlední řadě pak Microsoft změnil velikost složek, čímž budete moci mobilní telefon ovládat snadněji. Všechny výše uvedené změny jsou nyní k dispozici v beta verzi Microsoft Launcher 5.2. Široká veřejnost se jich pak dočká o něco málo později.

Zdroj: phonearena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

aplikace jezz

27. 1. 2019, 0:37

takže bomba spočívá v tom, že změnili velikost písma a složek aby to bylo konečně alespoň trochu použitelné a dokonce! to bude umět odesílat chybovou hlášku, úplně se mi orosily trenýrky… s ohledem na informační nuzotu této zprávy bych pro příště určitě omezil ten marketingový spík jako „zjistíte v odstavci níže“ či „zbrusu nový balíček“ – člověk by tolik nelitoval 30 sekund života, které touto marností zabil

+1 :-D

Jiří Král

26. 1. 2019, 18:34

a jaké budou ty odměny. peníze, nějaké funkce navíc, nebo co?

Virtualni nesmysl bez realne hodnoty bych si tak tipnul :)

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat