Apple Music si nyní vychutnáte i skrze prohlížeč

Apple Music si nyní vychutnáte i skrze prohlížeč
2019-01-26T08:14:31+02:00
• 26. 1. 2019
1

Několik let jsem pro poslech hudby využíval služeb Spotify. Velice se mi líbila integrace mezi zařízeními a celkově také možnost poslouchat hudbu skrze webovou aplikaci. Proto mě při přechodu na Apple Music překvapilo, že zde taková možnost není. 

Jde samozřejmě o nepříjemnou situaci, neboť na každém zařízení, na kterém chcete hudbu poslouchat, musíte mít nainstalované iTunes – neplatí v případě macOS a iOS, kde je ITunes nastaven jako primární přehrávač. 

V případě Androidu je vše v naprostém pořádku, nainstalovat aplikaci dává smysl. Co ale když máte po ruce desktopový Windows, ale aplikaci nikoliv? Máte zkrátka smůlu. Vše ale naštěstí řeší tato zajímavá pomůcka.

Apple Music i jako webová aplikace díky Music.sh

Na internetu se objevil nový projekt pod názvem Music.sh, který vám pro Apple Music zpřístupní webové rozhraní. Jinými slovy, pokud si toto rozšíření do svého prohlížeče nainstalujete, budete moci skrze něj poslouchat hudbu od Applu. 

I v případě Music.sh platí, že uživatelské rozhraní bylo zachováno. Nemusíte si tak zvykat na jiné prostředí, tudíž stačí jen rozšíření nainstalovat a začít poslouchat skrze webový prohlížeč. Music.sh je kompletně postaven na Apple MusicKitu. Tým vývojářů, který za projektem stojí, prohlásil, že aplikace neukládá žádné přihlašovací údaje na serverech, čímž lze službu považovat za bezpečnou. 

Pokud si chcete aplikaci vyzkoušet, můžete tak učinit skrze tento odkaz. Pokud jste vývojář či vývojářka, můžete se do projektu taktéž zapojit.

Zdroj: thenextweb.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Marek Šmerda

26. 1. 2019, 9:28

Alternativou je i https://maevemusic.app

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat