Luxusní řemínek pro Apple Watch za zlomek ceny sponzorovaný článek

Luxusní řemínek pro Apple Watch za zlomek ceny [sponzorovaný článek]
2019-01-06T07:13:11+02:00
• 6. 1. 2019

Apple Watch jsou jednoznačně nejúspěšnějšími chytrými hodinkami na světě. Společnost s logem nakousnutého jablka navíc své hodinky vybavil mechanismem, díky kterému je výměna řemínku velmi jednoduchá. 

Takřka každý, kdo Apple Watch vlastní, si vytvořil malou (nebo velkou) sbírku řemínků. Uživatel je pak mění v závislosti na dni, příležitosti a podobně. Apple samozřejmě nabízí vlastní řemínky, ovšem ty jsou mnohdy velmi drahé.

Apple Watch nejdražší řemínek za krásných 1 319 Kč

Jeden z nejdražších řemínků od Applu vás vyjde na 10 000 Kč, což je hodnota samotných hodinek. To je samozřejmě hlavní důvod, proč se na internetu nachází čím dál tím více kopií, které se prodávájí za pár stovek. 

Problém ale je, že jsou mnohdy nekvalitní. Toho si je vědom i zahraniční server LuluLook, který kopii nejdražšího náramku prodává za 1 319 Kč. Výrobce použil takřka totožné materiály a dokonce také i stejný mechanismus. Pokud byste tedy v rukou měli pravý řemínek od Applu a ten od LuluLook, rozdíl byste těžce hledali. 

Obchod LuluLook nabízí řemínek ve stejných barevných variantách – leštěná ocel a černá. Oba nabízí matný povrch a disponují stejným mechanismem jako originální řemínek od Applu. Na přiložených fotografií se nachází jak řemínek od Applu, tak ten od LuluLook. 

Za krásných 1 319 Kč si můžete dopřát totožný řemínek pro své Apple Watch, které Apple nabízí za 10 000 Kč. Kromě toho si jej můžete zakoupit pro všechny velikosti – 38, 40, 42 a 44 mm. Kupujte ZDE.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat