Hodinky Tambour Horizon od Louis Vuitton se více poodhalují aktualizováno

Hodinky Tambour Horizon od Louis Vuitton se více poodhalují [aktualizováno]
2019-01-25T07:10:30+02:00
• 25. 1. 2019

Aktualizováno 25. 1.

Již jsme se dočkali oficiálního představení hodinek Louis Vuitton Tambour Horizon, ale nebyly k dispozici přesnější informace. Nyní se konečně dozvídáme, čím chtějí tyto chytré hodinky s Wear OS od Googlu zaujmout.

Displej je chráněn safírem, přičemž pro samotné je vyrobeno s oceli a keramiky. Uvnitř je ukryta baterie o kapacitě 300 mAh a dle výrobce má dodávat dostatek energie pro pět dnů používání, tedy ve spojení s novými funkcemi procesoru Snapdragon Wear 3100. Displej má 1,2 palců s rozlišením 390 × 390 pixelů, přičemž byla použita technologie AMOLED. Ve specifikacích dále najdeme 1 GB operační paměti a 8GB úložiště.

Konečná cena nebyla ještě upřesněna, stejně jako oficiální dostupnost. Na to si zřejmě budeme muset počkat další měsíc.

Původní článek 1. 1.

Hodinky Tambour Horizon od firmy Louis Vuitton si od roku 2017 pravděpodobně našlo dostatečné množství koncových uživatelů, protože francouzská společnost údajně připravuje druhé pokračování. Světoznámý výrobce nejen luxusních kabelek se u první generace nebál nasadit opravdu vysokou prodejní cenu, kterou rozhodně nehodlají ponižovat, i když s podobnou výbavou naleznete mnohonásobně levnější alternativy.

Žádná masovka

Nejvýraznější změnou projde hardwarová stránka, kde se nově zabydlí nejnovější procesor Snapdragon Wear 3100 z dílny Qualcommu, který kromě vyššího výkonu oproti předchozí verzi také zapracuje na lepší výdrži baterie. I když její přesnější kapacita není zatím vůbec objasněna, tak zařízení může vydržet až 5 dnů provozu v závislosti na používání během celého dne. Nicméně téměř jisté bude přítomnost aktuální verze Wear OS od Googlu či senzor tepové frekvence.

Samotný displej má rovněž získat neupřesněná vylepšení. Cenovka by měla atakovat astronomickou hranici 3 000 dolarů (tj. cca 67 500 Kč), a to nemluvíme o velmi elegantní bílé keramické variantě. Dále 24hodinový ciferník kolem displeje je viditelný v jakoukoliv denní/noční dobu. Koneckonců klientela asi nebude řešit tyto skutečnosti, než výstřední designové zpracování nebo vyobrazení charakteristické značky LV.

Zdroje: phonearena.com, 9to5google.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat