Kate Spade představilo hodinky Scallop 2

Kate Spade představilo hodinky Scallop 2
2019-01-14T13:00:12+02:00
• 14. 1. 2019
2

Operační systém Wear OS od společnosti Google se může pochlubit dalším povedeným zástupcem, který je tentokrát zaměřený výhradně na dámské pokolení. Přestože samotná značka působí 26 let na trhu, tak jde teprve o jejich druhé chytré hodinky, protože firma byla doposud převážně zaměřena na kabelky. Nejnovější přírůstek nese název Scallop 2 a mnohé ženy určitě překvapí bohatým seznamem funkcí.

Dotaženo téměř k dokonalosti

Hlavní jednotka nese 1,2palcový displej, pod kterým běží starší čipová sada Snapdragon Wear 2100 od Qualcommu a baterie s kapacitou 300 mAh. Vodotěsnost je garantována specifikací 3ATM. Platforma Wear OS vyžaduje pro spárování systém Android ve verzi 4.4 a výše nebo iOS 9.3 a vyšší. Nechybí ani vestavěný GPS modul, technologie NFC pro uskutečňování bezkontaktních plateb přes Google Pay.

Během sportovních aktivit oceníte přítomnost snímače srdeční frekvence. Uvnitř jsou navíc předinstalované speciální ciferníky charakterizující firemní značku. Výrobce chtěl stihnout svátek svatého Valentýna, což se mu podařilo a cenovka v jejich internetovém obchodě začíná u 295 dolarů (tj. cca 6 574 Kč). Na výběr dávají celkem tři barevné varianty, které pokaždé doplňuje 16mm řemínek.

Zdroj: phonearena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Josef Zvolanek

14. 1. 2019, 16:14

Do 30m??

Přemysl Vaculík

VIP 14. 1. 2019, 16:51

Byla myšlena specifikace 3ATM, díky za poznámku, článek jsme upravili.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat