Huawei P30 na neoficiálním renderu aktualizováno

Huawei P30 na neoficiálním renderu [aktualizováno]
2019-01-04T18:55:05+02:00
• 4. 1. 2019
3

Aktualizováno 4. 1.

Ke konci minulého roku se objevilo několik spekulací kolem chystané novinky Huawei P30 Pro. Nyní se nám ukazuje základní model Huawei P30 na neoficiálních renderech. Byly vytvořeny na základě dostupných a uniklých schémat. Samozřejmě se výsledný model může lišit, ale neočekáváme dramatické změny.

V první řadě si můžete všimnout, že novinka bude mít miniaturní výřez v displeji, kde bude umístěná přední kamerka. Zadní strana ponese trojici foťáků, která nabídne podobnou konfiguraci jako Huawei Mate 20 Pro (recenze). Jak si můžete všimnout, na zádech zřejmě nebude čtečka otisků prstů. Předpokládáme tedy, že bude umístěna přímo pod displejem. Dále se předpokládá také obsažení 3.5mm konektoru pro sluchátka. Více informací zatím není k dispozici, ale lze očekávat novější procesor Kirin 985, který zatím nebyl představen.

Původní článek 27. 12.

Konec roku pomalu a jistě klepe na dveře a nám nezbývá nic jiného, než se připravovat na následující rok plný překvapení. Rok 2019 bude poměrně zajímavý, neboť se dočkáme hned několika trendů a změn. 

Jedním z nejočekávanějších telefonů příštího roku je top model společnosti Huawei. Představí se nové modely v podobě Huawei P30 a Huawei P30 Pro. Nyní se na internetu dokonce objevila jejich možná podoba. 

Huawei P30 Pro nabídne čtyři fotoaparáty

Z přiloženého renderu si můžete všimnout zcela nového designu, který na první pohled vypadá opravdu brilantně. Na obrázku se údajně nachází model Huawei P30 Pro, který by měl nabídnout hned čtveřici fotoaparátů. 

Jen pro informaci, první telefon se třemi fotoaparáty na zadní straně se stal model Huawei P20 Pro. Jeho nástupce by se tak měl dočkat dalšího, tedy čtvrtého fotoaparátu. V tomto případě se ale nebude jednat o první telefon s takovým počtem fotoaparátů, neboť tuto pozici obsadil Samsung se svými modely Galaxy A9.

Podle zahraničního serveru XDA Developers bude Huawei P30 Pro k pořizování fotografií využívat pouze tři ze čtyř fotoaparátů. Čtvrtý snímač bude údajně sloužit pro skenování obličeje. Zajímavou informací však je, že jeden z fotoaparátů nabídne teleobjektiv s 10násobným optickým zoomem. Nikoho zřejmě nepřekvapí, že na fotoaparátech bude spolupracovat společnost Leica. 

Na zadní straně telefonu bude samozřejmě k dispozici také přisvětlovací LED dioda. Huawei P30 a Huawei P30 Pro s největší pravděpodobností dorazí v březnu příštího roku. Nabídnou také nejnovější EMUI 9.0 a Android 9 Pie. 

Zdroje: gizmochina.com, phonearena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Alexa Desinger

4. 1. 2019, 19:03

Teda jsem zvědavá.

Adam Křivka

27. 12. 2018, 15:33

10x Optický zoom? Nemá tohle nově Oppo?

Přemysl Vaculík

VIP 27. 12. 2018, 15:45

Oppo má takový modul, ale myslím, že ještě nedošlo na použití.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat