Huawei není jen o smartphonech, ale také gadgetech

Huawei není jen o smartphonech, ale také gadgetech
2018-12-31T17:01:33+02:00
• 1. 1. 2019

Společnost Huawei nedávno představila zbrusu nový kousek pod názvem Huawei Nova 4, který je snad na steroidech. Zadní strana telefonu je totiž vybavena duálním fotoaparátem 48 + 16 Mpx. Této novince jsme samozřejmě věnovali hned celý článek, který si můžete přečíst na tomto odkazu. 

Huawei ale kromě telefonu představila také další nové produkty, včetně Enjoy 9, Matebook 13, inteligentní váhy, přenosné tiskárny, bezpečnostní kamery a další. Pojďme si všechny nové produkty představit. 

Huawei Portable Photo Printer

Jak již anglický název napovídá, jedná se o fotografickou přenosnou tiskárnu, kterou vyrobila společnost Huawei. Tiskárna nabízí velmi kompaktní konstrukci, kterou lze porovnat s velikostí klasické přenosné power banky. 

Výrobce v tomto případě použil technologii ZINK, která jde naproti životnímu prostředí. Dokonce lze do tiskárny vložit také fotografický papír. Tiskárna mimo jiné podporuje také Huawei Share 3.0 pro přenos dat na různá zařízení. Je však ale důležité zmínit, že v tomto případě je Huawei Share 3.0 používáno pro přímý tisk fotografií – ovládání tiskárny pomocí mobilního telefonu je pak samozřejmostí. Huawei přidalo i podporu pro AR snímky, tisk snímků z vybraného videa a podobně. 

Nově představená tiskárna Huawei Portable Photo Printer bude v prodeji zhruba za 86 amerických dolarů, což je v přepočtu zhruba 1 892 Kč bez DPH při aktuálním kurzu 22 Kč za jeden dolar. 

Huawei Smart Body Fat Scale (WiFi verze)

Společnost Huawei již jednu chytrou váhu představila. Nyní ale na trh přichází Wi-Fi verze s mnohem pokročilejšími funkcemi. Huawei Smart Body Fat Scale umí nejen detekovat vaší váhu, ale také zjistí tělesný tuk a srdeční frekvenci. 

Kromě váhy počítá také tzv. index tělesné hmotnosti (BMI), tělesný tuk v procentech, bílkoviny, svalový tuk, viscerální tuk, tělesnou vodu, kostní hmotu a BMR (Bazální Metabolický Výdej). Chytrá váha pro svou činnost využívá vysoce přesný čip BIA, 4 tlakové senzory a 360° nastavitelné nožičky pro dosažení přesného měření. Huawei Smart Body Fat Scale bude v prodeji za zhruba 28 amerických dolarů, což je v přepočtu 616 Kč bez DPH. 

Huawei Smart Panoramic Security Camera

Huawei si pro nás připravilo také zbrusu novou chytrou kameru, která dokáže zachytit 360stupňový obraz. Bezpečnostní kamera podporuje kvalitu obrazu v podobě 1080p při 30 snímcích za sekundu (fps).

Huawei Smart Panoramic Security Camera je kromě kvalitního obrazu vybaven také nočním viděním či infračerveným světlem. K dispozici je také umělá inteligence (AI), pomocí které můžete přesně detekovat pohyby v dané místnosti a podobně. Jakmile kamera zaznamená neobvyklý pohyb, bude vás o tom informovat. 

Zdroj: gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat