Apple Music nově podporuje tablety s Androidem

Apple Music nově podporuje tablety s Androidem
2019-01-30T13:34:41+02:00
• 30. 1. 2019

Často si říkáme, proč populární aplikace jsou k dispozici na mobilních telefonech, ale na tabletech nikoliv. Navrhnout takovou aplikaci pro tabletové rozhraní není tak jednoduché, jak si mnohdy všichni myslíme. 

Tablety mají oproti smartphonům větší displeje, což znamená, že vývojáři nemohou aplikaci jen zvětšit a zpřístupnit jej. Problémů, respektive překážek je mnohem a mnohem více. Například, tabletové rozhraní je speciálně přizpůsobeno, tudíž musí být i aplikace. Je tedy velmi obtížné vytvořit stejnou aplikaci pro mobily a tablety. 

Apple Music konečně dospívá

Skvělou zprávou však je, že se o to nyní pokouší americká společnost s logem nakousnutého jablka. Ta v současné chvíli pracuje na tabletovém uživatelském rozhraní pro její mobilní aplikaci Apple Music. 

Apple k novému instalačnímu balíčku samozřejmě přidal také popis novinek, který zní „nově si můžete Apple Music vychutnat také na širší škále Android zařízení, včetně tabletů. Tato aktualizace mimo jiné obsahuje různé vylepšení aplikace a výkonu“. 

Pokud bude aplikace na operačním systému Android fungovat minimálně tak dobře jako na iOS, bude mít Apple vysokou pravděpodobnost úspěchu. Již nyní mnoho uživatelů přechází ze Spotify na Apple Music, a to i na Android platformě. Jestliže si chcete nejnovější aktualizaci stáhnout, přejděte do Obchodu Play a klepněte na tlačítko „Aktualizovat“. Mějte však na paměti, že se stále jedná o beta verzi.

logo-app Apple Music Apple Inc. Zdarma ANDROID

Zdroj: ubergizmo.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat