Video Converter: jednoduché převádění videí do různých formátů sponzorovaný článek

Video Converter: jednoduché převádění videí do různých formátů [sponzorovaný článek]
2018-12-28T15:51:39+02:00
• 25. 12. 2018

O produkty společnosti Wondershare jste pravděpodobně již zakopli. Na trhu totiž nabízí hned celou řadu různých programů. V praxi je navíc zcela jedno, zda máte počítač se systémem Windows, macOS či mobilní telefon s iOS nebo Androidem. Na veškerých těchto platformách společnost Wondershare dominuje. 

V tomto článku se však podíváme na trochu jiný program a to Wondershare Video Converter. Pomocí této aplikace můžete velmi jednoduše na svém mobilním telefonu či počítači konvertovat videa hned do několika formátů. Wondershare tlačí důraz hlavně na jednoduchost a rychlost. 

Ještě než se pustíme do samotné recenze, je dobré poznamenat, že Wondershare Video Converter je vybaven speciální technologií APEXTRANS. Díky této technologii dokážete konvertovat videa a filmy až 30krát rychleji. 

Video Converter: v hlavní roli bezdrátový přenos

Pravděpodobně největší výhodou programu je funkce v podobě bezdrátového přenosu médií. Pomocí této přidané hodnoty můžete velmi jednoduše přenášet veškerá videa do počítače bez nutnosti fyzického kabelu – vše probíhá bezdrátově. 

To ale není vše. Video Converter od společnosti Wondershare dokáže automaticky stahovat video z internetu, i v tomto případě bez nutnosti fyzického kabelu. Stačí si zkopírovat URL adresu a vložit jej do programu.

Kromě toho program nabízí celou řadou nástrojů pro úpravu videí. Své video tak můžete převést do lepšího kabátku pouze pomocí několika kliknutí. K dispozici jsou nástroje pro stříhání, otáčení, změnu rozlišení, změnu barev, úpravu hlasitosti, speciální efekty, přidání vodoznaku a podobně. Je toho opravdu mnoho. 

Uživatelské prostředí aneb v jednoduchosti je krása

Společnost Wondershare u všech svých produktů tlačí hlavně na jednoduchost, především tedy u uživatelského prostředí. Díky tomu je pak používání aplikace / programu velice jednoduché a intuitivní. 

Ve směs se Wondershare snaží mít u všech programů stejné uživatelské prostředí. Pokud se tedy například naučíte ovládat Video Converter, v dalších programech budete jako doma. Osobně musím říci, že se jedná o skutečně dobrý program pro konvertování videí do jiných programů. 

Pokud tedy hledáte velice jednoduchý a efektivní program pro úpravu videí a konvertování do jiných formátů, rozhodně Wondershare Video Converter doporučuji. Vytvořené video si dokonce můžete vypálit na DVD či CD. Program skvěle funguje nejen na macOS, ale také na iOS. Produkt si můžete zdarma vyzkoušet: Free Try Wondershare Free Video Converter. Zakoupit si jej můžete na tomto odkazu: Video Converter.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat