Umidigi zanedlouho představí model S3 Pro

Umidigi zanedlouho představí model S3 Pro
2018-12-24T19:07:44+02:00
• 25. 12. 2018

Dalšího konkurenta do střední třídy v brzké době zařadí společnost Umidigi, kterou díky posledním novinkám nelze rozhodně brát na lehkou váhu. Dnešní informace patří modelu s názvem S3 Pro a opět bude nabízet velmi slušnou výbavu, avšak za zatím neznámou prodejní cenu. Výrobce původem z Číny si dokonce dovolí nasadit snímač fotoaparátu s aktuálně největším počtem megapixelů v mobilním průmyslu.

Nikde nestrádá

Vpředu bude k dispozici 6,3palcový LTPS displej s rozlišením FullHD+ a 12megapixelový senzor kamerky pro milovníky selfie fotografií. O výkon se postará osmijádrový procesor Helio P70 od MediaTeku, grafický čip Mali-G72 MP3, 6GB operační paměť RAM nebo 128GB interní úložiště. Celkovou výdrž má řídit baterie o velikosti 5 150 mAh a i přes vysoký výkon určitě zajistí dodatečně dlouhý provoz na jediné nabití.

V zadní části dostane hlavní slovo snímač IMX586 od společnosti Sony se 48 megapixely, který již můžeme znát z modelu Nova 4 od Huaweie či Honoru View 20. Samozřejmostí bude přítomnost 3,5mm jacku pro sluchátka a přisvětlovacího LED blesku. Nakonec softwarovou stránku zastoupí operační systém Android ve verzi 9.0 Pie, kde pravděpodobně nesmí chybět ani vlastní rozhraní UMI UI.

Zdroj: gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat