Umidigi F1 je oficiálně venku

Umidigi F1 je oficiálně venku
2018-12-20T11:30:13+02:00
• 20. 12. 2018
2

Nálepku „Flagship killer“ tentokrát oprašuje společnost Umidigi u jejich aktuální novinky s označením F1. Telefon byl vybaven velmi obstojnou výbavou na dnešní poměry ve střední třídě. Aby toho nebylo ještě málo, tak je k tomu nasazena zlatá korunka v podobě atraktivní cenovky. Čínský výrobce prozatím zahájil předprodej s tím, že všechno oficiálně odstartuje už druhý týden v lednu – přesněji 7. ledna 2019.

Šance na prodejní trhák

Přední panel disponuje 6,3palcovým LTPS panelem s FullHD+ rozlišením a „Waterdrop“ výřezem pro 16megapixelový senzor. Hardwarovou stránku zastupuje osmijádrový procesor Helio P60 od MediaTeku společně se 4GB operační pamětí RAM nebo 128GB interním úložištěm, které lze rozšířit až o dalších 256GB pomocí paměťové microSD karty. Celkovou výdrž určuje 5 150mAh baterie s podporou technologie rychlého nabíjení (18 W).

Záda nesou dva snímače fotoaparátu (16 + 8 MPx), přisvětlovací LED diodu a samozřejmě také snímač otisků prstů. Bohatý výčet specifikací zahrnuje technologii NFC pro bezkontaktní platby, funkci dual-SIM, Bluetooth 4.1, GPS, podporu LTE sítí, USB typu C, 3,5mm jack pro sluchátka či v neposlední řadě systém Android ve verzi 9.0 Pie. Prodejní pulty nabídnou tři barevné varianty (černou, červenou, zlatou) za cenu od 199 dolarů (tj. cca 4 539 Kč).

Zdroje: gizmochina.com, gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Tomáš Svoboda

24. 12. 2018, 14:10

Opálka…Umidigi aktulizuje dost často.tak se uklidníme

Je sice hezké že společnost umidigi vydává každý čtvrt roku nový model ale už ten samotný běh systému a žádné aktualizace ani ty bezpečnostní z něj za půl roku udělají jen těžítko. Mluvím z vlastní zkušenosti nejhorší koupě mého života.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat