iPad mini 5 bude opět nuda, situaci nezlepší ani 10palcový iPad 7. generace

iPad mini 5 bude opět nuda, situaci nezlepší ani 10palcový iPad 7. generace
2018-12-23T12:36:56+02:00
• 23. 12. 2018

Jste-li fanouškem společnosti Apple, máme pro vás úžasnou zprávu. Ihned v první polovině příštího roku se totiž můžeme těšit na zcela nový tablet s logem nakousnutého jablka. Podle zahraničního serveru MacRumors se technologický gigant chystá představit hned dva nové modely.

iPad mini 5 má vrátit tabletům slávu

Apple to s tablety zkouší znovu rozjet. Vždyť teprve nedávno představil iPad Pro se zcela novým designem a technologií Face ID. Ano, tablet má své mouchy – například se lehce rozlomí nebo dokonce ohne. Na druhou stranu jde o velmi povedený kousek, ovšem cena jej trochu sráží na zem.

Společnost se právě kvůli tomuto problému chystá představit v pořadí již pátou generaci iPadu mini, který by měl dorazit již v průběhu první poloviny roku 2019. Nikoho nepřekvapí, že jeho hlavním cílem bude zlepšit stávající stav prodejů tabletů.

Apple zřejmě zjistil, že právě tato řada je mezi širokou veřejností stále velmi populární. Je tedy docela zarážející, že se údajně nemáme těšit na velké změny. iPad mini 5 prý nabídne pouze jen novější hardwarové součástky. 

O něco pozitivnější zprávou je příchod nového iPadu, který tu ještě nebyl. Ten by měl dle všeho nést označení iPad 7. generace. Hlavní předností tohoto kousku bude 10palcový displej s úzkými rámečky. V tomto případě bude ale k dispozici zastaralá čtečka otisků prstů a s ní i hardwarové domovské tlačítko.

Zdroj: macrumors.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat