Instagram přináší nové samolepky, které usnadní život streamerům

Instagram přináší nové samolepky, které usnadní život streamerům
2018-12-21T10:22:17+02:00
• 21. 12. 2018

Sociální síť Instagram přináší novou funkci pro Stories, včetně nových samolepek v podobě odpočítávání času a otázek, které lze aplikovat při živém přenosu. Pojďme se tedy společně na veškeré novinky podrobně podívat. 

Instagram zapracoval nejen na živém přenosu

Jedna z největších sociálních sítí světa si pro své uživatele připravila zbrusu novou samolepku. Ta opět o něco více sbližuje sledující. Pomocí této funkce totiž mohou uživatelé přidávat své tipy na skladby. Pojďme si vše představit na jednoduchém příkladu.

V InstaStories se nyní může objevit samolepka s otázkou „jakou hudbu mám nyní poslouchat?“. Pokud takovou samolepku objevíte, můžete svému protějšku odeslat svůj tip na skladbu. Jedná se o poměrně zajímavou novinku, kterou zřejmě využijí hlavně populárnější profily.

Instagram zapracoval také na celkové koncepci živých přenosů, respektive zlepšil organizování otázek. Veškeré dotazy, které diváci po nové aktualizaci přidají do probíhajícího přenosu, uvidí daný streamer přímo v jedné kartě, viz přiložený snímek výše. Instagram si tedy byl vědom toho, že se doposud většina dotazů v chatu ztrácela.

Nový rok s odpočtem času

Tvůrci Instagramu přišli také s další novinkou. Ta se samozřejmě také týká Stories. Nyní jsme se dočkali samolepky s možností odpočtu do určitého data. Tento odpočet mohou dokonce i sdílet vaši přátelé. Pomocí této novinky tak můžete například odpočítávat dny do Vánoc a podobně. Veškeré tyto novinky jsou samozřejmě dostupné na všech operačních systémech. To znamená, že si jej můžete vyzkoušet na svém iOS či Android zařízení.

Zdroj: theverge.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat