Geekbuying jede, ke každému produktu máme slevový kupón! sponzorovaný článek

Geekbuying jede, ke každému produktu máme slevový kupón! [sponzorovaný článek]
2018-12-15T16:50:07+02:00
• 14. 12. 2018

Zahraniční internetový obchod Geekbuying se usilovně snaží, abyste měli co nejčastěji možnost získat největší možné slevy na různé produktové zboží. A před Vánoci se Geekbuying skutečně činí. 

Geekbuying rozdává radost

Internetový obchod zahájil nejnovější a zároveň největší slevovou akci pod názvem Vánoční prodej. Celé promo je rozděleno do několika kategorií. Každá z nich obsahuje širokou škálu produktů, které jsou nyní ve slevě. Geekbuying navíc dává čtenářům Dotekomanie možnost získat další 15 dolarovou slevu. 

Na tomto odkaze máte k dispozici hned celou řadu TOP produktů. Od mobilních telefonů až po chytré náramky či hodinky. A nejedná se o neznámé výrobce. Mezi zlevněnými položkami jsou produkty značky Xiaomi a podobně. 

Již nyní můžete například získat originální chytré hodinky Xiaomi Huami Amazfit Stratos s 50 % slevou – za 3 762 Kč. Pokud ale zadáte náš slevový kupón UPZA488V, cena se sníží o dalších 15 amerických dolarů, tj. 330 Kč. 

Tento slevový kupón však neplatí pouze pro Xiaomi hodinky, ale pro veškeré produkty, které naleznete na tomto odkaze. K dispozici jsou například hodinky Ticwatch E Sports za 3 058 Kč. Pokud zadáte kupón UPZA488V, zaplatíte krásných 2 728 Kč. Veškeré zlevněné produkty najdete ZDE. Vzhledem k tomu, že se jedná o polský Geekbuying, zboží vám dorazí do pěti pracovních dnů. Vánoční dárky tak můžete nakoupit s předstihem.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat