Společnost Energy Sistem představila nový bezdrátový repráček

Společnost Energy Sistem představila nový bezdrátový repráček
2018-11-14T12:19:15+02:00
• 14. 11. 2018

Téměř každý člověk rád v dnešní době poslouchá muziku, jen někdy nejsou reproduktory mobilních telefonů dostačující a proto se čím dál více objevují nové bezdrátové reproduktory. Aktuálně další bezdrátový repráček představila španělská společnost Energy Sistem.

Specifikace reproduktoru Energy Music Box 1+

U každého přenosného reproduktoru je nejvíce důležitá právě schopnost reprodukce zvuku. Energy Music Box je vybaven 40mm širokopásmovým reproduktorem s výkonem 5W, který ještě disponuje pasivní membránou pro lepší podání basů.

Největší výhodou je však velikost reproduktoru, která je pouze 8 x 7 centimetrů, takže reproduktor jednoduše schováte do tašky nebo do kapsy. Co se týče hmotnosti zařízení, tak repráček váží 120 gramů, což není nijak velké číslo. Kromě klasického přehrávání písniček z mobilního telefonu je možné naladit i radiové stanice či si některé skladby uložit na paměťovou kartu. Reproduktor zvládne paměťovou kartu formátu microSD až do kapacity 128 GB.

Pro připojení mobilního telefonu s reproduktorem slouží technologie Bluetooth ve verzi 4.1. Připojení by dle výrobce mělo být možné až na 10 metrů. Co se týče vstupů, tak máte možnost se k reproduktoru připojit i pomocí klasického 3,5mm jacku. U bezdrátových zařízení je samozřejmě také důležitá výdrž na baterii. Dle výrobce Energy Sistem by měl reproduktor vydržet na baterii až 6 hodin přehrávání hudby.

Dle specifikací se jeví Energy Music Box jako zajímavé zařízení, především vzhledem k ceně, kterou výrobce stanovil na 499 korun. Kvalitu reprodukce a celkové podání však odhalí až případná recenze zařízení.

Zdroj: Tisková zpráva

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Student IT, fanoušek nových technologií, který se příležitostně věnuje fotografování. Aktuálně preferuje operační systém iOS, ale předtím nepohrdl žádným Android zařízením. Mezi jeho koníčky patří recenzování nových zařízení, tábor, turistika a auta.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat