Chytré hodinky LEMFO LEM8 jen nyní o 57 % levněji! sponzorovaný článek

Chytré hodinky LEMFO LEM8 jen nyní o 57 % levněji! [sponzorovaný článek]
2018-11-15T21:23:16+02:00
• 14. 11. 2018
2

Chytré hodinky LEMFO LEM8 4G jsou vzorným příkladem toho, že chytré hodinky nemusí nutně stát spousty tisíc. Díky našemu partnerovi TomTop můžete model LEMFO LEM8 4G mít již za krásných 2 954 Kč, a to díky 57 % slevě. Pojďme si hodinky blíže představit.

Elegantní hodinky LEMFO LEM8 se slevou 57 %

Jak již název napovídá, přes hodinky lze opravdu volat, jelikož podporují SIM karty typu Nano. Dominantou hodinek je 1,39″ displej, který podporuje až 150 různých vzhledů ciferníku. Samozřejmostí pak je i ochranné sklíčko. Konkrétně se jedná o Gorilla Glass 3. generace. AMOLED s rozlišením 400×400 zajišťuje při této velikosti displeje opravdu jemný obraz. Dotykový displej pod sebou skrývá čtyřjádrový procesor z dílny Mediateku. Ten pracuje na frekvenci 1,1 GHz po boku 2 GB operační paměti.

Výrobce LEMFO do svých hodinek zabudoval modul GPS. Není tedy sebemenším problémem na zařízení spustit navigaci. Model LEM7 4Gv sobě ukrývá interní uživatelskou paměť o velikosti 16 GB. Mimo hudební přehrávač, pro který má úložiště využití, zde naleznete i 2 Mpx fotoaparát. 580mAh baterie pak zajišťuje opravdu dlouhou výdrž, více než 48 hodin na jedno nabití.

Zařízení samo pracuje na Androidu 7.1.1, nesmí však chybět možnost připojení k telefonu pomocí bluetooth. Zařízení, která běží na systému starším než iOS 9.0 nebo Android 5.0 k hodinkám bohužel nepřipojíte. Tyto zmíněné funkce nejsou jediné, co hodinky zvládnou. Model LEM8 4G obsahuje zobrazování zpráv, senzor srdečního tepu, pedometr, internetový prohlížeč a další standardní funkce. Nechybí ani funkce proti krádeži vašeho telefonu.

Hodinky z portálu TomTop získáte s 57 % slevou zde na tomto odkaze. Za cenu 2 954 korun máte hodinky, které nabízí stejné funkce, jako násobně dražší modely. LEMFO LEM8 4G za tuto cenu je bezkonkurenční nabídka.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

alois navratil

15. 11. 2018, 2:38

presne tomtop nikdy! zajimalo by me kolik jim za tenhle spam scum platej…

No jasný, nechápu když má tomtop peníze na placený články, proč neuznává reklamace, no jinak, kde jste vzali slevu 57%,když jinde na eshopu se dají koupit za 146$,takže kdyby to byla pravda tak by museli stát kolem 1500 Kč?? Zase tunel na lidi, doufám že se nikdo nechyti, tomtop nikdy!!!!!!

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat