Slevová smršť Gearbest 11.11 je tady sponzorovaný článek

Slevová smršť Gearbest 11.11 je tady [sponzorovaný článek]
2018-11-02T00:46:33+02:00
• 2. 11. 2018

Internetový obchod Gearbest si pro své stávající, ale také nové zákazníky připravil tématickou 11.11 událost, díky které máte jedinečnou možnost získat notebooky, mobilní telefony a příslušenství za sníženou cenu. Pokud hledáte telefon, jistě by vás mohlo zaujmout Xiaomi Mi A2, které zakoupíte za 4 606 Kč. V České republice se telefon pohybuje okolo 7 000 Kč. Zakoupit jej můžete ZDE.

To ale není vše. Zakoupit si například můžete také skvělý a levný dron JJRC H68. Tato kapesní kvadrokoptéra je vhodná pro všechny. Její ovládání je jednoduché a díky šestiosému gyroskopu má dokonalou stabilitu. Odolné tělo zaručuje výbornou výdrž proti mechanickému poškození. I přes svou jednoduchost s ní každý dokáže dělat 360 stupňové obraty a salta. Zakoupit jej můžete ZDE za 1 580 Kč.

Xiaomi Mi Band 3 ve slevě!

Xiaomi Mi Band 3 přichází rovnou ve třech barevných provedeních: černá, modrá a červená. Oproti předchozí verzi Mi Band 2 se Mi Band 3 příliš neliší. Taktéž nabízí OLED displej, ten je však větší a má 0,78″, oproti předchozí verzi s 0,42″. Na náramku bude nyní možné přijímat notifikace z aplikací a z hovorů. Baterie s kapacitou 110 mAh by měla vydržet 20 dní. Samozřejmostí je měřič tepu, a sportovní funkce pro měření vaší fyzické aktivity a spánku.

Zařízení je opět voděodolné a oproti předchozí verzi nabízí vyšší ochranu před vodou. U Mi Band 2 byla přítomna certifikace IP67, nyní je IP68 s možností ponoření do hloubky až 50 metrů. Jedná se o velmi kvalitní a levný chytrý fitness náramek, jenž je oblíbený po celém světě.

Originální Xiaomi Mi Band 3 na českých e-shopech seženete zhruba za cenu od 1 000 Kč. U internetového obchodu Gearbest je však po dobu prvního týdne jen za 532 Kč.

Pokud při výběru přepravy zvolíte volbu „Priority Line”, nebudete platit daň ani clo. Gearbest během přepravy zaplatí vše za vás. Kdyby z nějakých důvodů po vás přepravce náhodou chtěl zaplatit jeden z poplatků, stačí následně kontaktovat středisko podpory a vše vám bude proplaceno.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat