Poslední šance získat TOP 12 produktů s 50% slevou, včetně Xiaomi Mi Band 3! sponzorovaný článek

Poslední šance získat TOP 12 produktů s 50% slevou, včetně Xiaomi Mi Band 3! [sponzorovaný článek]
2018-11-13T19:07:08+02:00
• 12. 11. 2018
2

11. listopadu je obvykle svátek v Číně známý pod názvem Single’s day, ale od určité doby jej všichni vnímají jako velký nákupní festival, který se označuje jako Double 11 (11.11). Například Gearbest nabízí velké slevy na populární produkty, a to napříč všemi kategoriemi.

Gearbest je navíc jedním z nejoblíbenějších maloobchodních prodejen a v současné době se zapojuje do kampaně Flash Sales. Během následujících 24 hodin GearBest masivně snížil ceny vybraných produktů, které jsou součástí prodeje blesku. Přinášíme vám špičkové produkty, které najdete na stránce Flash Sales, a to až do 50% slev. TOP 12 produktů ve slevě najdete ZDE.

Xiaomi Mi Band 3 za pecka cenu!

Xiaomi Mi Band 3 přichází rovnou ve třech barevných provedeních: černá, modrá a červená. Oproti předchozí verzi Mi Band 2 se Mi Band 3 příliš neliší. Taktéž nabízí OLED displej, ten je však větší a má 0,78″, oproti předchozí verzi s 0,42″. Na náramku bude nyní možné přijímat notifikace z aplikací a z hovorů. Baterie s kapacitou 110 mAh by měla vydržet 20 dní. Samozřejmostí je měřič tepu, a sportovní funkce pro měření vaší fyzické aktivity a spánku.

Zařízení je opět voděodolné a oproti předchozí verzi nabízí vyšší ochranu před vodou. U Mi Band 2 byla přítomna certifikace IP67, nyní je IP68 s možností ponoření do hloubky až 50 metrů. Jedná se o velmi kvalitní a levný chytrý fitness náramek, jenž je oblíbený po celém světě.

Originální Xiaomi Mi Band 3 na českých e-shopech seženete zhruba za cenu od 1 000 Kč. U internetového obchodu Gearbest je však po dobu prvního týdne jen za 534 Kč. Ale pospěšte si, skladové zásoby rychle mizí a platnost slevy je závislá na tom, jak rychle svou objednávku stihnete dokončit. Kupujte ZDE.

Xiaomi Mi 8 za luxusní cenu!

Nedávno jsme se dočkali představení nového top modelu od společnosti Xiaomi. Novinka se jmenuje Xiaomi Mi 8, kde osmička byla zvolena kvůli osmým narozeninám společnosti samotné. Mezi hlavní novinky nového top modelu patří jednoznačně nejviditelnější změna oproti loňské verzi – displej. V tomto případě nejde jen o designový prvek, Xiaomi totiž do výřezu implementovalo několik senzorů s využitím infra technologie pro rozeznávání obličeje.

Ačkoliv by se dalo namítat, že jde o kopírování společnosti Apple, tak v tomto případě Xiaomi našlo prostor pro zakomponování čtečky otisků prstů. Jak je již dlouholetým zvykem, čtečka otisků prstů se nachází na zadní straně telefonu. Co se týče fotografických schopností, Xiaomi Mi 8 nedosáhlo na první příčku, ale výsledné hodnocení 99 bodů v Dx0Mark není špatné. I tak Xiaomi našlo příležitost, jak ukázat, že nový smartphone je lepší než iPhone X.

Originální Xiaomi Mi 8 na českých e-shopech seženete zhruba za cenu od 13 000 Kč. U internetového obchodu Gearbest je však po dobu prvního týdne jen za 8 834 Kč. Ale pospěšte si, skladové zásoby rychle mizí a platnost slevy je závislá na tom, jak rychle svou objednávku stihnete dokončit. Kupujte ZDE.

OnePlus 6 – levněji už to nepůjde

OnePlus 6 je opravdu funkcemi nabitý telefon. Zadní stranu zdobí především fotoaparát s dvěma čočkami. Ten se pyšní 16+20 megapixely a strhující světelností f/1.7. Nesmí chybět ani přisvětlovací dioda a čtečka otisků prstů, která se nachází nad logem OnePlus.

Dostáváme se na přední stranu, kde si našel místo 6.28″ displej s notch výřezem a rozlišením FullHD+ (2280x1080px).  Zde výrobce zvolil již bezrámečkové provedení. To zaručuje opravdu velký poměr displeje ku tělu. Do výřezu se pak umístilo sluchátko a 16 megapixelová přední kamerka. Ta mimo skvělé snímky přináší i face unlock.

Dostáváme se k tomu hlavnímu, což je bezesporu výkon zařízení. Za cenu lehce přesahující 12 000 korun dostanete špičkový Snapdragon 845 od Qualcommu. Ten pracuje na osmi jádrech. 4 s frekvencí 2.8 GHz a další 4 na 1.8 GHz. Procesoru následně sekunduje 6GB RAM.

Co se uživatelské paměti týče, zde si lze vybrat mezi 64 a 128 GB. Samozřejmostí je možnost rozšíření. Pokud však zakoupíte verzi se 128GB, hodnota RAM paměti se zvedne na 8GB! Grafické odvětví má na starosti velmi výkonný čip Adreno 630. O celý přístroj se stará nadstavba OxygenOS, která je založena na Androidu verze 8.1 Oreo. 3300 mAh baterie zaručí vysokou výdrž a rychlé nabíjení je zde na místě.

OnePlus 6 na českých e-shopech seženete zhruba za cenu od 16 000 Kč. U internetového obchodu Gearbest je však po dobu prvního týdne jen za 8 834 Kč. Ale pospěšte si, skladové zásoby rychle mizí a platnost slevy je závislá na tom, jak rychle svou objednávku stihnete dokončit. Kupujte ZDE.

Xiaomi Huami Amazfit Bip Lite

Xiaomi Huami Amazfit Bip vás zaujmou nejen svým jednoduchým a krásným konstrukčním zpracováním, ale také svou velmi nízkou cenou. Ve výsledku je právě cena hlavním tahákem potenciálních zákazníků. Jedná se o hodinky vhodné nejen pro sportovce, ale také běžné smrtelníky.

Chytré sportovní hodinky nabízí malý čtvercový a dotykový displej podporující gesta. Srdcem celého zařízení je baterie s kapacitou 190 mAh. Na jedno nabití pak hodinky vydrží až 4 měsíce, přičemž baterii dobijete zhruba za dvě hodiny čistého času. Čínský výrobce se zde rozhodl také implementovat certifikaci IP68 zaručující ochranu proti vodě a prachu. Pro spárování telefonu s hodinkami je zde zabudováno Bluetooth ve verzi 4.0.

Jakmile máte telefon spárovaný, můžete pomocí Huami Amazfit přijímat příchozí hovory. Software vás dokonce upozorní na příchozí SMS zprávy a další oznámení. Jakožto sportovci v praxi oceníte funkce typu měření tepové frekvence, krokoměr a tak podobně.

Jestliže máte o hodinky zájem, potěší vás slevová nabídka v podání internetového obchodu Gearbest. Ten Xiaomi Huami Aamazfit Bip nabízí za 1 426 Kč. Hodinky si můžete zakoupit ZDE.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Michal Volkmann

13. 11. 2018, 17:37

Zajimalo by me,jestli vubec neco vite o xiaomi mi 8.od kdy nema mi 8 ctecku na zadech?mi 8 i mi 8 lite maji ctecku otisku na zadech.pouze mi 8 explorer ji ma integrovanou v displaji,ale to bohuzel zase nesouhlasi s vami uvedenou cenou a taky dostupnosti telefonu,ktery se u nas officilne neprodava.

Zdeněk Koutský

VIP 13. 11. 2018, 19:03

Michale, děkuji za zpětnou vazbu. Velmi se omlouvám za dezinformaci, vše opravím.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat