Nová sluchátka Xiaomi Mi AirDots Youth Edition „kopírují“ AirPods

Nová sluchátka Xiaomi Mi AirDots Youth Edition „kopírují“ AirPods
2018-11-09T17:46:15+02:00
• 9. 11. 2018
4

Čínskou společnost Xiaomi vám není třeba nijak podrobně představovat. Všichni totiž moc dobře víte, že jde o výrobce, který dokáže vyrobit skvěle vybavený chytrý telefon za relativně nízkou cenu. Důkazem toho je například model Xiaomi Mi Mix 3, který seženete od 11 990 Kč. Jedná se mimochodem o vlajkovou loď tohoto čínského výrobce. 

Xiaomi se ale nevěnuje pouze výrobě chytrých telefonů, ale také nejrůznějšího příslušenství – od chytrých hodinek a náramků, až po chytré žárovky, či dokonce koloběžky. A právě příslušenství se nyní budeme věnovat, neboť Xiaomi představilo zbrusu nová bezdrátová sluchátka. 

Xiaomi Mi AirDots Youth Edition po vzoru AirPods

Xiaomi na své konferenci odhalilo nová sluchátka pod názvem Mi AirDots Youth Edition. Jejich cena se bude pohybovat okolo 638 Kč bez DPH. Rezervovat si jej můžete již od 11. listopadu letošního roku. Pojďme si tedy sluchátka podrobněji představit. 

Každé sluchátko váží zhruba 4,2 gramy, přičemž jejich celková velikost činí 7,2 mm. Sluchátka jsou mimo jiné dodávána také se speciálním dobíjecím krytem, tak jako nabízí AirPods od Applu. Nicméně, na levé straně sluchátka se nachází dotyková část, díky které můžete ovládat hudební přehrávač, přijímat hovory a vyvolat chytrého asistenta. 

Synchronizaci mezi telefonem a sluchátkem zajišťuje technologie Bluetooth 5.0. Samotná výdrž sluchátek činí čtyři hodiny, tedy v případě, že používáte obě dvě. Pokud ale použijete pouze jedno sluchátko, například jako hands free, dostanete se až na pět hodin používání. Samotná dokovací stanice pak vydrží dalších dvanáct hodin. 

Xiaomi Mi AirDots Youth Edition jsou v současné chvíli k dispozici pouze na čínském trhu, brzy se však novinka dostane také do Velké Británie. 

Zdroj: gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Michal Světnička

11. 11. 2018, 2:27

Dobrý den, kde budou prosím v prodeji v UK?

Adam Křivka

10. 11. 2018, 22:22

Za jak dlouho se budou dát koupit v ČR?

Entony Boos

9. 11. 2018, 18:29

GearBest už je má v předprodeji něco málo prez 1000kc

Petr Hošek

9. 11. 2018, 18:12

Zajímalo by mě v čem napodobují AirPods??? A kde budou dostupné k objednání?? Děkuji za odpověď Petr

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat