Motorola brzy ukáže Moto G7 Plus

Motorola brzy ukáže Moto G7 Plus
2018-11-24T09:30:12+02:00
• 24. 11. 2018

Nejnovější únik kolem žhavé novinky s názvem Moto G7 Plus od firmy Motorola tentokrát přibližuje možnou podobu. Samotný přívlastek Plus mu předpovídá o něco lepší specifikace, než má dostat základní varianta, která by mohla přijít souběžně po jejím boku. Výrobce samozřejmě drží všechny důležité informace stále pod pokličkou, a proto očekávanou výbavu nesmíme brát bez určité rezervy.

Výřez alá „waterdrop“

Modely Oppo F9 Pro a Vivo V11 nebudou jedinými telefony na mobilním trhu s příznačným výřezem ve tvaru vodní kapky. Údajně se o něj podělí s chystaným Moto G7 Plus, u něhož můžeme také očekávat 6,4palcový displej s FullHD+ rozlišením. Pod ním poběží procesor Snapdragon 660 nebo výkonnější 710 od Qualcommu, až 6GB operační paměť RAM a 128GB interní úložiště pro uživatelská data.

Zadní část bude asi vybavena dvěma snímači fotoaparátu (16 + 5 megapixelů), LED bleskem na přisvětlení záznamů, snímačem otisků prstů či baterií o velikosti 3 500 mAh. Vsazené sklo v zádech nepřímo naznačuje možné nasazení bezdrátového nabíjení prostřednictvím technologie Qi. Závěrem lze zmínit, že společnost Motorola hned v úvodu do nich předinstaluje nejnovější verzi operačního systému Android 9.0 Pie.

Zdroje: mrgizmo.com, gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat