Black Friday: TOP chytré náramky za bezkonkurenční cenu, včetně Xiaomi Mi Band 3! sponzorovaný článek

Black Friday: TOP chytré náramky za bezkonkurenční cenu, včetně Xiaomi Mi Band 3! [sponzorovaný článek]
2018-11-23T15:13:23+02:00
• 23. 11. 2018
1

Black Friday je tu, a s ním i cenové šílenství na eshopu Gearbest. Ten si pro vás připravil hned několik produktů, na některé z nich se podíváme detailně. Tak neváhejte a využijte slev, ovšem ať vám neuniknou, nabídka je časově omezená!

Black Friday: skvělá sleva na Xiaomi Mi Band 3

Xiaomi Mi Band 3 přichází rovnou ve třech barevných provedeních: černá, modrá a červená. Oproti předchozí verzi Mi Band 2 se Mi Band 3 příliš neliší. Taktéž nabízí OLED displej, ten je však větší a má 0,78″, oproti předchozí verzi s 0,42″. Na náramku bude nyní možné přijímat notifikace z aplikací a z hovorů. Baterie s kapacitou 110 mAh by měla vydržet 20 dní. Samozřejmostí je měřič tepu, a sportovní funkce pro měření vaší fyzické aktivity a spánku.

Zařízení je opět voděodolné a oproti předchozí verzi nabízí vyšší ochranu před vodou. U Mi Band 2 byla přítomna certifikace IP67, nyní je IP68 s možností ponoření do hloubky až 50 metrů. Jedná se o velmi kvalitní a levný chytrý fitness náramek, jenž je oblíbený po celém světě.

Originální Xiaomi Mi Band 3 na českých e-shopech seženete zhruba za cenu od 1 000 Kč. U internetového obchodu Gearbest je však po dobu prvního týdne jen za 477 Kč. Ale pospěšte si, skladové zásoby rychle mizí a platnost slevy je závislá na tom, jak rychle svou objednávku stihnete dokončit. Kupujte ZDE.

Pokud při výběru přepravy zvolíte volbu „Priority Line”, nebudete platit daň ani clo. Gearbest během přepravy zaplatí vše za vás. Kdyby z nějakých důvodů po vás přepravce náhodou chtěl zaplatit jeden z poplatků, stačí následně kontaktovat středisko podpory a vše vám bude proplaceno.

Chytrý náramek Lenovo HX06

Lenovo XH06 využívá pro displej technologii OLED. Náramek je voděodolný s certifikací IP67, můžete si s ním tedy například chodit zaplavat. Lenovo XH06 disponuje Bluetooth ve verzi 4.2 a zvládnete ho připojit k telefonu, který běží na operačním systému Android ve verzi 4.4 (a novější) a na iOS ve verzi 8.0 a novější.

Díky propojení s telefonem pomocí aplikace tak každý den uvidíte svoji krokovou či sportovní aktivitu, zvládnete si nastavit budík či časovač. Můžete si též přečíst SMS či jinou zprávu, nebo též získáte upozornění na příchozí hovor. Díky funkci měření spánku též zjistíte, jak kvalitně spíte.

Originální Lenovo HX06 na českých e-shopech prozatím neseženete. U internetového obchodu Gearbest je však po dobu prvního týdne jen za 479 Kč. Pokud ale zadáte náš slevový kupón dCrXPUan, zaplatíte jen 219 Kč! Ale pospěšte si, skladové zásoby rychle mizí a platnost slevy je závislá na tom, jak rychle svou objednávku stihnete dokončit. Kupujte ZDE.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Xiaomi Mi Band 3 za tuhle cenu a na daném odkazu je pouze čínská verze. :(

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat