LG má plán, jak se vrátit k velkému finančnímu bohatství

LG má plán, jak se vrátit k velkému finančnímu bohatství
2018-11-29T13:44:23+02:00
• 29. 11. 2018

LG Electronics' company logo is displayed at their news conference at the Consumer Electronics Show (CES) in Las Vegas January 7, 2013. REUTERS/Rick Wilking

Mobilní divize společnosti LG se v posledních několika letech intenzivně pokoušela o to, aby se vrátila na trůn neuvěřitelného finančního bohatství. To se jí však nepodařilo. Navíc letošní rok byl pro LG spíše hektickým. 

LG bezesporu nabízí zajímavé telefony, hlavně co se týká high-end řady. Bohužel pro LG se tyto modely vůbec neprodávají, a to i přesto, že modely V40 ThinQ a V35 ThinQ byly velmi povedené. Hlavním důvodem, proč se tyto telefony neprodávají, je vysoká cena. 

LG mění prezidenta mobilní divize

Technologický gigant se ale samozřejmě nechce jen tak lehce vzdát. V rukávu má hned několik strategických plánů, jak se vrátit opět na trůn. Prvním plánem má být větší zaměření na střední třídu. Důvodem je prý nezájem ze strany zákazníků o vlajkové modely společnosti LG. Od střední třídy si výrobce slibuje hlavně větší zisky, a to díky častější obměně zařízení.

Druhým plánem má být změna ve vedení. Brian Kwon má být tím, kdo vrátí slávu a velké finanční bohatství společnosti LG. Podle slov technologického giganta jde o dokonalého člověka pro práci s mobilními telefony. 

Ono se není čemu divit. Doposud se Brian Kwon věnoval vedení divize zaměřující se na televizory, audio a PC. Zajímavé ale je, že právě Brian dokázal za poslední čtvrtletí vydělat více než 290 mil. amerických dolarů. Ovšem mějme stále na paměti, že společnost LG se rozhodla udělat podobnou personální změnu v listopadu loňského roku. V té době jmenovala Hwanga Jeong-hwana za prezidenta mobilní divize. 

Zdroj: phonearena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat